Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

Yokes by Kate Davies

Yokes by Kate Davies

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 24,95

Yokes is een boek waarin de nadruk ligt op de rondgebreide halslijnen van truien en vesten. Ontwerpster Kate Davies onderzocht de herkomst van deze "yokes" en dat brengt haar onder andere op de Shetlands, IJsland, Zweden, Canada en Groenland.


Veel informatie over de culturele en nationale achtergronden van deze vesten en natuurlijk veel patronen om zelf te breien.
Engelstalig. Boeken en patronen kunnen niet geruild worden.

Kate Davies
Onze klantbeoordelingen

Snelle verzending. Lees meer.

Gratis verzending boven €50,00.
Lees meer over verzenden

14 dagen niet goed geld terug garantie.

Bel of email ons voor meer informatie. info@wereldwol.nl of 058-30 10 000

Productbeschrijving

Details

Yokes, 11 breipatronen voor vesten met een bijzondere halslijn. Kate Davies, 2014, Engelstalig

Extra informatie

Extra informatie

Merk Kate Davies

Wasvoorschrift

Veel van onze breigarens zijn handgeverfd en gesponnen van mooie materialen. Deze materialen zijn kwetsbaar. Dat vraag om de juiste behandeling bij het wassen van je werkstuk.

Handwas Tenzij anders is aangegeven adviseren wij om alles met de hand the wassen. Gebreide kanstjaals zijn zeer kwetsbaar en kunnen gewoonweg niet in de machine..

Gebruik een mild wasmiddel. Een wasmiddel speciaal bedoeld voor gebreide wol is zeer aan te raden. Bijvoorbeeld Eucalan Het voordeel van deze wasmiddelen is dat je niet hoeft te spoelen waardoor de kans op vervilten en vervormen klein is.

Help! de wol geeft af bij het wassen (en het breien)!; het afgeven/aflaten van verf tijdens het wassen (en soms tijdens het breien op je handen) kan voorkomen bij handgeverfde breigarens. Na het verven worden de garens gewassen maar soms blijft er nog enige verf achter. Ook bij een tweede keer wassen kan er nog verf in het spoelwater zitten.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

9.3 out of 10 based on 786 ratings.