Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

Socks Yeah!

Socks Yeah!

Socks Yeah! is een superwash merino sokkengaren met een beetje nylon (25%) voor de stevigheid. Het is een mooi dun draadje, je breit Socks Yeah op breinaalden 2,25 mm. Een echt fijn sokkengaren! De strengen wegen 50 gram en voor 1 paar sokken heb je twee strengen nodig. Socks Yeah is er in 10 verschillende kleuren. Deze zijn niet helemaal 'solid" van kleur maar wat gemeleerd, en dat geeft een mooi effect.


De 50 gram strengen hebben als voordeel dat je niet enorm veel garen overhoudt als je met meer kleuren sokken gaat breien. Dat heb je met 100 grams streng vaak wel.  Je kunt dus fantastische sokken breien met dit garen maar ook voor meerkleurig breiwerk in mutsen, wanten en sjaals is het perfect. Ook de haaksters zullen blij zijn met dit garen!


Kijk ook eens bij de sokken patronen van Coopknits. Perfect match ! SocksYeah1 volume 1


Socks Yeah! is een sokkengaren van de ontwerpster Rachel Coopey (Coopknits) en is ontwikkeld in samenwerking met Fyberspates.


Socks Yeah!
Onze klantbeoordelingen

Snelle verzending. Lees meer.

Gratis verzending boven €50,00.
Lees meer over verzenden

14 dagen niet goed geld terug garantie.

Bel of email ons voor meer informatie. info@wereldwol.nl of 058-30 10 000

Productbeschrijving

Details

Socks Yeah! - 10 kleuren

75% superwash merino, 25 % Nylon.

212 meter/231 yds per 50 gram streng

Breinaalden 2,25 mm-  36 st op 10 cm (sokken) 


Strengen wol moet je eerst tot een bolletje winden voordat je gaat breien of haken

Extra informatie

Extra informatie

Merk Socks Yeah!

Wasvoorschrift

Veel van onze breigarens zijn handgeverfd en gesponnen van mooie materialen. Deze materialen zijn kwetsbaar. Dat vraag om de juiste behandeling bij het wassen van je werkstuk.

Handwas Tenzij anders is aangegeven adviseren wij om alles met de hand the wassen. Gebreide kanstjaals zijn zeer kwetsbaar en kunnen gewoonweg niet in de machine..

Gebruik een mild wasmiddel. Een wasmiddel speciaal bedoeld voor gebreide wol is zeer aan te raden. Bijvoorbeeld Eucalan Het voordeel van deze wasmiddelen is dat je niet hoeft te spoelen waardoor de kans op vervilten en vervormen klein is.

Help! de wol geeft af bij het wassen (en het breien)!; het afgeven/aflaten van verf tijdens het wassen (en soms tijdens het breien op je handen) kan voorkomen bij handgeverfde breigarens. Na het verven worden de garens gewassen maar soms blijft er nog enige verf achter. Ook bij een tweede keer wassen kan er nog verf in het spoelwater zitten.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

9.3 out of 10 based on 786 ratings.