Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

louisa harding amitola

Amitola by Lousia Harding

De allerlaatste bollen wees erbij want dit is de laatste sale!

Dit is weer zo'n topper uit de collectie van Louisa Harding. Amitola is een van kleur verlopen breigaren waarmee je prachtige effecten kunt bereiken. Als je een sjaal gaat breien kun je bijvoorbeeld met twee kleuren afwisselend breien voor een mooi gestreept effect. Maar ook meteen kleur krijg je een mooi effect als je hiermee een trui gaat breien bv.


Dit is een enkeldraad wollen breigaren met 20% zijde waardoor je een prachtige glans krijgt. Bovendien is Amitole heerlijk zacht en dus perfect voor sjaals en alles wat je direct op de huid draagt.

Louisa Harding
Onze klantbeoordelingen

Snelle verzending. Lees meer.

Gratis verzending boven €50,00.
Lees meer over verzenden

14 dagen niet goed geld terug garantie.

Bel of email ons voor meer informatie. info@wereldwol.nl of 058-30 10 000

Productbeschrijving

Details

  • Amitola: 80% wol - 20% zijde
  • Looplengte: 250 meter (50 gram)
  • Breinaalden: 3,75-4, mm
  • Steekverhouding: 24-22st op 32-30 nld = 10 x10 cm

Handwas! Amitola is een enkeldraads breigaren en bestaat voor 80% uit wol. Hierdoor pluist het enigszins en kan het misschien iets gaan pillen.

Extra informatie

Extra informatie

Merk Louisa Harding

Wasvoorschrift

Veel van onze breigarens zijn handgeverfd en gesponnen van mooie materialen. Deze materialen zijn kwetsbaar. Dat vraag om de juiste behandeling bij het wassen van je werkstuk.

Handwas Tenzij anders is aangegeven adviseren wij om alles met de hand the wassen. Gebreide kanstjaals zijn zeer kwetsbaar en kunnen gewoonweg niet in de machine..

Gebruik een mild wasmiddel. Een wasmiddel speciaal bedoeld voor gebreide wol is zeer aan te raden. Bijvoorbeeld Eucalan Het voordeel van deze wasmiddelen is dat je niet hoeft te spoelen waardoor de kans op vervilten en vervormen klein is.

Help! de wol geeft af bij het wassen (en het breien)!; het afgeven/aflaten van verf tijdens het wassen (en soms tijdens het breien op je handen) kan voorkomen bij handgeverfde breigarens. Na het verven worden de garens gewassen maar soms blijft er nog enige verf achter. Ook bij een tweede keer wassen kan er nog verf in het spoelwater zitten.

9.3 out of 10 based on 786 ratings.