Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

Wol en breigaren

Online wol bestellen? Heel gemakkelijk

Wol en breigarens van mooie kwaliteit vind je bij Wereldwol. Bestellen gaat gemakkelijk en veilig en ruilen mag altijd. Wij hebben ons gespecialiseerd in luxe breigarens van natuurlijke materialen zoals merino wol, alpaca wol en wol met zijde. Je kunt natuurlijk wel met goedkope wol breien maar wij vinden goede kwaliteit belangrijk. Je steekt immers veel tijd in je breiwerk en dan moet het ook mooi blijven. Veel van onze garens zijn handgeverfd en dus one of a kind! We hebben wol van bekende merken zoals Fyberspates, Malabrigo, Juniper Moon, Sweet Georgia yarns, BcGarn en Louisa Harding.

Wol voor kantsjaals

Wij zijn gespecialiseerd in dunne wol. Dit wordt ook wel lace breigaren of kantgaren genoemd. Deze dunne wol is heel geschikt voor het breien van sjaals en stola's in kantpatronen(ajour). We verkopen ook losse breipatronen voor deze kantsjaals.

Sokkenwol

En om warme voetjes te houden hebben we hele mooie sokkenwol van topkwaliteit. Hiermee brei je zelf de mooiste sokken. En dat is helemaal niet zo moeilijk. Er zijn verschillende boekjes met sokken breipatronen te koop in de shop. Van beginners tot gevorderden.

15 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

15 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

9.4 out of 10 based on 760 ratings.