Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

winter dawn breipatroon

Winter Dawn breipatroon

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 4,50

* Verplichte velden

Breien met heerlijk zacht garen en snel klaar. Dar zijn de kenmerken van deze omslagdoek. Je kunt natuurlijk allerlei restjes sokkenwol kiezen en er een kleurig geheel van maken. Het voorbeeld gebruikt slechts 1 set van de Party Of 5 mini strengen van SweetGeorgiaYarns. Kies voor mooi in elkaar verlopende kleuren of een lekker bonte zoals Honey Fig!
Sweet Georgia Yarns
Onze klantbeoordelingen

Snelle verzending. Lees meer.

Gratis verzending boven €50,00.
Lees meer over verzenden

14 dagen niet goed geld terug garantie.

Bel of email ons voor meer informatie. info@wereldwol.nl of 058-30 10 000

Productbeschrijving

Details

Breipatroon voor sjaal of omslagdoek.Engelstalig breipatroon voor sjaal van SweetGeorgia Yarns Gemakkelijk te breien en snel klaar. Gebruik restjes garen of een hele set Party Of 5 van Sweet Georgia Yarns

Extra informatie

Extra informatie

Merk Sweet Georgia Yarns

Wasvoorschrift

Veel van onze breigarens zijn handgeverfd en gesponnen van mooie materialen. Deze materialen zijn kwetsbaar. Dat vraag om de juiste behandeling bij het wassen van je werkstuk.

Handwas Tenzij anders is aangegeven adviseren wij om alles met de hand the wassen. Gebreide kanstjaals zijn zeer kwetsbaar en kunnen gewoonweg niet in de machine..

Gebruik een mild wasmiddel. Een wasmiddel speciaal bedoeld voor gebreide wol is zeer aan te raden. Bijvoorbeeld Eucalan Het voordeel van deze wasmiddelen is dat je niet hoeft te spoelen waardoor de kans op vervilten en vervormen klein is.

Help! de wol geeft af bij het wassen (en het breien)!; het afgeven/aflaten van verf tijdens het wassen (en soms tijdens het breien op je handen) kan voorkomen bij handgeverfde breigarens. Na het verven worden de garens gewassen maar soms blijft er nog enige verf achter. Ook bij een tweede keer wassen kan er nog verf in het spoelwater zitten.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

9.3 out of 10 based on 786 ratings.