Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

Snapdragon tam

Whimsical Little Knits 2

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 14,95
Whimsical Little knits 2 is het tweede boekje van de jonge Schotse ontwerpster Ysolda Teague. In dit boek vind je 12 patronen. Kleine dingen die leuk zijn om te breien en kado te doen. Je hebt vaak maar weinig garen nodig en je bent relatief snel klaar.
Het boek staat vol met duidelijke aanwijzingen, full colour fotos, telpatronen, tekeningen en illustraties om je op weg te helpen.

LET OP: Dit boek is in het Engels maar de patronen van Ysolda zijn erg duidelijk en logisch beschreven waardoor het heel goed te volgen is.
Boeken kunnen niet geruild worden
Onze klantbeoordelingen

Snelle verzending. Lees meer.

Gratis verzending boven €50,00.
Lees meer over verzenden

14 dagen niet goed geld terug garantie.

Bel of email ons voor meer informatie. info@wereldwol.nl of 058-30 10 000

Productbeschrijving

Details

Whimsical Little knits 2

Extra informatie

Extra informatie

Merk Nee

Wasvoorschrift

Veel van onze breigarens zijn handgeverfd en gesponnen van mooie materialen. Deze materialen zijn kwetsbaar. Dat vraag om de juiste behandeling bij het wassen van je werkstuk.

Handwas Tenzij anders is aangegeven adviseren wij om alles met de hand the wassen. Gebreide kanstjaals zijn zeer kwetsbaar en kunnen gewoonweg niet in de machine..

Gebruik een mild wasmiddel. Een wasmiddel speciaal bedoeld voor gebreide wol is zeer aan te raden. Bijvoorbeeld Eucalan Het voordeel van deze wasmiddelen is dat je niet hoeft te spoelen waardoor de kans op vervilten en vervormen klein is.

Help! de wol geeft af bij het wassen (en het breien)!; het afgeven/aflaten van verf tijdens het wassen (en soms tijdens het breien op je handen) kan voorkomen bij handgeverfde breigarens. Na het verven worden de garens gewassen maar soms blijft er nog enige verf achter. Ook bij een tweede keer wassen kan er nog verf in het spoelwater zitten.

9.3 out of 10 based on 786 ratings.