Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

Ishbel

Whimsical Little Knits 1

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 14,95
Whimsical little knits 1 is het eerste patronenboekje van de bekende Schotse ontwerpster Ysolda Teage. In dit eerste boekje vind je 10 patronen voor snelle kleine projecten. Onder andere de bekende (en door velen al gebreide) lace-sjaal Ishbel vind je in dit boek.

Verder vind je in dit boekje een aantal knuffels, baby slofjes, een deken, baretten en grotemensensloffen.

LET OP: dit boek is in het Engels maar door de duidelijke beschrijvingen en tekeningen zijn de patronen goed te volgen.
Boeken kunnen niet geruild worden
Onze klantbeoordelingen

Snelle verzending. Lees meer.

Gratis verzending boven €50,00.
Lees meer over verzenden

14 dagen niet goed geld terug garantie.

Bel of email ons voor meer informatie. info@wereldwol.nl of 058-30 10 000

Productbeschrijving

Details

whimsical little knits1

Extra informatie

Extra informatie

Merk Nee

Wasvoorschrift

Veel van onze breigarens zijn handgeverfd en gesponnen van mooie materialen. Deze materialen zijn kwetsbaar. Dat vraag om de juiste behandeling bij het wassen van je werkstuk.

Handwas Tenzij anders is aangegeven adviseren wij om alles met de hand the wassen. Gebreide kanstjaals zijn zeer kwetsbaar en kunnen gewoonweg niet in de machine..

Gebruik een mild wasmiddel. Een wasmiddel speciaal bedoeld voor gebreide wol is zeer aan te raden. Bijvoorbeeld Eucalan Het voordeel van deze wasmiddelen is dat je niet hoeft te spoelen waardoor de kans op vervilten en vervormen klein is.

Help! de wol geeft af bij het wassen (en het breien)!; het afgeven/aflaten van verf tijdens het wassen (en soms tijdens het breien op je handen) kan voorkomen bij handgeverfde breigarens. Na het verven worden de garens gewassen maar soms blijft er nog enige verf achter. Ook bij een tweede keer wassen kan er nog verf in het spoelwater zitten.

9.3 out of 10 based on 786 ratings.