Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

vivacious 4 ply sunshine

Vivacious 4Ply

De ALLERLAATSTE : Verdegris 1 streng, Mixed magenta 2 strengen .

Vivacious 4ply is een heerlijk zacht handgeverfd breigaren van Fyberspates. Dit garen wordt in Peru geverfd naar recept van Jeni Hewlett, de eigenaar van Fyberspates. Vivacious 4ply bestaat voor 100% uit merino wol en is een vierdraads getwijnd breigaren. De merinowol is zacht en elastisch. Dat is fijn voor sokken bijvoorbeeld. Vivacious gesponnen met veel twist (draaiing). Hierdoor krijgt je een prachtige "stitch definition" waardoor je steken prachtig uitkomen(kabels!!) en het materiaal sterker wordt.


Vivacious is perfect voor sokken, maar ook ook voor mutsen, lace-sjaals en andere accessoires. Maar wat Viviacious natuurlijk echt bijzonder maakt zijn de kleuren. Diepe en heldere kleuren in prachtige kleurschakeringen die we al kennen van Gleem lace, onze andere topper.


Je kunt dit garen in de wasmachine wassen tot 40 graden op een wolwasprogramma. 365 meter op 100 gram, breinaalden 2,5-3,5 mm afhankelijk van het patroon. stekenverhouding 26-30 st op 10 cm. Vivacious bevat geen nylon of polyamide ter versterking. Dit is iets om rekening mee te houden als je sokken wilt breien voor "zwaar" gebruik.


Strengen wol moet je eerst tot een bolletje winden voordat je gaat breien of haken

Fyberspates
Onze klantbeoordelingen

Snelle verzending. Lees meer.

Gratis verzending boven €50,00.
Lees meer over verzenden

14 dagen niet goed geld terug garantie.

Bel of email ons voor meer informatie. info@wereldwol.nl of 058-30 10 000

Productbeschrijving

Details

Vivacious 4ply is een heerlijk zacht handgeverfd breigaren van Fyberspates. Dit garen wordt in Peru geverfd naar recept van Jeni Hewlett, de eigenaar van Fyberspates. Vivacious 4ply bestaat voor 100% uit merino wol en is een vierdraads getwijnd breigaren. De merinowol is zacht en elastisch. Dat is fijn voor sokken bijvoorbeeld. Vivacious gesponnen met veel twist (draaiing). Hierdoor krijgt je een prachtige "stitch definition" waardoor je steken prachtig uitkomen(kabels!!) en het materiaal sterker wordt. Vivacious is perfect voor sokken, maar ook ook voor mutsen, lace-sjaals en andere accessoires. Maar wat Viviacious natuurlijk echt bijzonder maakt zijn de kleuren. Diepe en heldere kleuren in prachtige kleurschakeringen die we al kennen van Gleem lace, onze ander topper. Je kunt dit garen in de wasmachine wassen tot 40 graden op een wolwasprogramma.

365 meter op 100gram, breinaalden 2,5-3,5 mm afhankelijk van het patroon. stekenverhouding 26-30 st op 10 cm.

Dit is een hangeverfd garen, de kleuren kunnen afwijken van de kleuren op ade getoonde afbeeldingen.

Extra informatie

Extra informatie

Merk Fyberspates

Wasvoorschrift

Veel van onze breigarens zijn handgeverfd en gesponnen van mooie materialen. Deze materialen zijn kwetsbaar. Dat vraag om de juiste behandeling bij het wassen van je werkstuk.

Handwas Tenzij anders is aangegeven adviseren wij om alles met de hand the wassen. Gebreide kanstjaals zijn zeer kwetsbaar en kunnen gewoonweg niet in de machine..

Gebruik een mild wasmiddel. Een wasmiddel speciaal bedoeld voor gebreide wol is zeer aan te raden. Bijvoorbeeld Eucalan Het voordeel van deze wasmiddelen is dat je niet hoeft te spoelen waardoor de kans op vervilten en vervormen klein is.

Help! de wol geeft af bij het wassen (en het breien)!; het afgeven/aflaten van verf tijdens het wassen (en soms tijdens het breien op je handen) kan voorkomen bij handgeverfde breigarens. Na het verven worden de garens gewassen maar soms blijft er nog enige verf achter. Ook bij een tweede keer wassen kan er nog verf in het spoelwater zitten.

9.3 out of 10 based on 786 ratings.