Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

Verzenden en verzendkosten

Wij proberen om alle bestellingen die voor 14.00 uur besteld zijn dezelfde dag nog te verzenden. Dat lukt niet altijd, dan wordt het een dag later.

Wij verzenden naar Nederland en Belgie en de rest van de EU met PostNL. De kassa berekent automatisch het verschuldigde bedrag voor verzending en afhandeling.

  • Brievenbuspost

Is je bestelling lichter dan 150 gram? Dan wordt je pakketje verstuurd in een brievenbusdoos of envelop. In sommige gevallen vacuumeren we bolletjes of strengen wol zodat ze in een brievenbusdoos passen. Bij bij deze verzendmethode ontvang je geen Track and Trace code. Je kunt je bestelling dus niet volgen.

  • Pakketpost

Is je bestelling zwaarder dan 150 gram of past het niet door de brievenbus? Dan wordt je pakket met PostNl verzonden.

Online winkelen met MijnPakket: kies zelf de afleverdag van je bestelling!

Wereldwol biedt vanaf nu online winkelen met MijnPakket. Hiermee kun je zelf aangeven waar en wanneer je je bestelling wilt ontvangen.

Hoe werkt online winkelen met MijnPakket? Bij je bestelling geef je aan op welke dag en tijdstip je deze wilt ontvangen bij je thuis. Je kunt ook kiezen voor een ophaallocatie bij je in de buurt. Dat is gemakkelijk als je niet veel thuis bent. PostNL heeft hiervoor een netwerk van meer dan 2.000 punten in onder andere supermarkten, boekhandels en drogisterijen in Nederland. Je rondt je bestelling af en ontvangt je pakket op de gewenste dag en locatie. MijnPakket service is gratis. MijnPakket geldt alleen voor verzending binnen Nederland.

Nadat het pakket door ons is aangeboden bij PostNl ontvang je een Track and Trace code via email. Met deze code kun je je pakket volgen.

  • Verzendkosten

 

Pakketpost€4,95€8,50

Gewicht Nederland Belgie
Brievenbuspost €1,95 €3,00

Gratis verzending vanaf €50,-, voor Nederland en Belgie.

  • Afhalen

Het is bij uitzondering en alleen in overleg mogelijk om je bestelling in Leeuwarden af te halen. Dat is gratis en alleen op afspraak. Neem via email contact met ons op voor de voorwaarden

  • Verzendtijden

Wij hebben in principe alle artikelen op voorraad en kunnen dus snel verzenden. Wij proberen om alle bestellingen die voor 14.00 uur besteld zijn  dezelfde dag nog te verzenden. Dat lukt niet altijd. dan wordt het een dag later.

Bestellingen van het weekend worden op maandag verzonden. Een enkele keer kan het voorkomen dat er artikelen besteld moet worden. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op.

 

9.3 out of 10 based on 786 ratings.