Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

Tea cosy

Tea Cosy Kit - Starsky and Hutch

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 15,00

Een super leuk kadootje voor theeleuten, deze Tea Cosy. Deze thee-muts, (of beter gezegd: theepot- jas) brei je supersnel met de dikke chunky wol van Fyberspates. Het patroon is niet moeilijk en bevat enkele leuke elementen voor beginnende breisters. En het breit het lekker snel: handig als je last minute nog een kadootje wilt geven. 


In het pakket vind je 1 streng dikke wol in naturel wit, het Engelstalige patroon en de Nederlandse vertaling. Dit alles in een kartonnen kadoverpakking. Theepot, Breinaalden (7 en 8 mm) en knopen (2 stuks) zijn NIET inbegrepen. Twee knopen kunnen apart erbij besteld worden, zie onder.

Deze kit is een Limited Edition en alleen in natural wit verkrijgbaar. Op=Op
Fyberspates
Onze klantbeoordelingen

Snelle verzending. Lees meer.

Gratis verzending boven €50,00.
Lees meer over verzenden

14 dagen niet goed geld terug garantie.

Bel of email ons voor meer informatie. info@wereldwol.nl of 058-30 10 000

Productbeschrijving

Details

Tea Cosy KIT :1 streng Fyberspates Chunky, kleur natuurlijk wit: 80 % superwash merino en 20% nylon; 70 meter/100 gram

Engelstalig patroon en Nederlandse vertaling van dit patroon. Kado verpakking. NIET inbegrepen: breinaalden (7 en 8 mm) en Knopen (2stuks)

Patroon is gebreid voor een thee pot van ongeveer 40 cm in omvang en 15 cm hoog. De onderdelen worden plat gebreid en later aan elkaar gezet.

Gebruikte steken/technieken: recht, averecht, meerderen, minderen, kabels breien, bobbelsteek breien, steken opnemen.

Extra informatie

Extra informatie

Merk Fyberspates

Wasvoorschrift

Veel van onze breigarens zijn handgeverfd en gesponnen van mooie materialen. Deze materialen zijn kwetsbaar. Dat vraag om de juiste behandeling bij het wassen van je werkstuk.

Handwas Tenzij anders is aangegeven adviseren wij om alles met de hand the wassen. Gebreide kanstjaals zijn zeer kwetsbaar en kunnen gewoonweg niet in de machine..

Gebruik een mild wasmiddel. Een wasmiddel speciaal bedoeld voor gebreide wol is zeer aan te raden. Bijvoorbeeld Eucalan Het voordeel van deze wasmiddelen is dat je niet hoeft te spoelen waardoor de kans op vervilten en vervormen klein is.

Help! de wol geeft af bij het wassen (en het breien)!; het afgeven/aflaten van verf tijdens het wassen (en soms tijdens het breien op je handen) kan voorkomen bij handgeverfde breigarens. Na het verven worden de garens gewassen maar soms blijft er nog enige verf achter. Ook bij een tweede keer wassen kan er nog verf in het spoelwater zitten.

9.3 out of 10 based on 786 ratings.