Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

Sweet Georgia  Party of Five

Sweet Georgia Party of Five

Een feestje van vijf mini strengen Tough Love Sock in zachtjes verlopende kleuren: dat is de Party of Five van Sweet Georgia. Om het tienjarig bestaan te vieren zijn vorig jaar deze "speciale editie" kits met vijf ministrengen ontwikkeld. Het werd een groot succes en de Party of Five bleek een blijvertje! en dat snappen wij wel.


De kleuren zijn zoals je ze kent van Sweet Georgia, diep en warm. In de party of Five verlopen de kleuren van licht naar donker waardoor je zelf de mooiste creaties ermee kunt maken.  Combineer de party of Five bijvoorbeeld met een effen contrast kleur van Tough Love Sock, ook mooi!


Bij deze Party of Five krijg je het patroon van de Reverb sjaal helemaal gratis. Als opwarmer voor jouw eigen creatieve uitspattingen!


In iedere verpakking zitten vijf ministrengen van elk 28 gram en 96 meter. In totaal dus een fijne 480 meter aan sock yarn voor een mooi project.  Tough Love sock is een sokkengaren en bestaat voor 80% uit Superwash Merino en 20% nylon. Sokken brei je op nld 2,25-2,5 mm met een steekverhouding  van 30-32 st op 10 cm. Sjaals en andere accessories kunnen op wat dikkere naalden gebreid.


Het patroon van de sokken is GRATIS

Sweet Georgia Yarns
Onze klantbeoordelingen

Snelle verzending. Lees meer.

Gratis verzending boven €50,00.
Lees meer over verzenden

14 dagen niet goed geld terug garantie.

Bel of email ons voor meer informatie. info@wereldwol.nl of 058-30 10 000

Productbeschrijving

Details

Party of Five: Kits met vijf miniskieins in verlopende kleuren: van licht naar donker. Garen: Tough Love Sock, iedere streng is 28 gram/92 meter. Tezamen 480 meter aan sock yarn. handgeverfd

Extra informatie

Extra informatie

Merk Sweet Georgia Yarns

Wasvoorschrift

Veel van onze breigarens zijn handgeverfd en gesponnen van mooie materialen. Deze materialen zijn kwetsbaar. Dat vraag om de juiste behandeling bij het wassen van je werkstuk.

Handwas Tenzij anders is aangegeven adviseren wij om alles met de hand the wassen. Gebreide kanstjaals zijn zeer kwetsbaar en kunnen gewoonweg niet in de machine..

Gebruik een mild wasmiddel. Een wasmiddel speciaal bedoeld voor gebreide wol is zeer aan te raden. Bijvoorbeeld Eucalan Het voordeel van deze wasmiddelen is dat je niet hoeft te spoelen waardoor de kans op vervilten en vervormen klein is.

Help! de wol geeft af bij het wassen (en het breien)!; het afgeven/aflaten van verf tijdens het wassen (en soms tijdens het breien op je handen) kan voorkomen bij handgeverfde breigarens. Na het verven worden de garens gewassen maar soms blijft er nog enige verf achter. Ook bij een tweede keer wassen kan er nog verf in het spoelwater zitten.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

9.3 out of 10 based on 786 ratings.