Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

clover markeerringen

Steekmarkeerders set Clover

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 14,75

Precies wat je nodig hebt tijdens het breien: een doosje om je markeerringen in te bewaren.


Heel handig van Clover is deze box met markerringen in drie verschillende maten (small, medium en large). Deze markeerringen kun je verwijderen want ze hebben een veiligheidssluiting. Maar je kunt ze natuurlijk ook dicht gebruiken. Als jij ook altijd je markeerringen kwijt bent is dit zeker een heel handige oplossing.


Markeerringen gebruik je bijvoorbeeld om in je breiwerk aan te geven waar een patroonherhaling begint en eindigt , waar het midden is of waar je de laatste meerdering hebt gemaakt.

Clover
Onze klantbeoordelingen

Snelle verzending. Lees meer.

Gratis verzending boven €50,00.
Lees meer over verzenden

14 dagen niet goed geld terug garantie.

Bel of email ons voor meer informatie. info@wereldwol.nl of 058-30 10 000

Productbeschrijving

Details

Clover 3033 Quick locking stitch marker ste.

Set markeerringen: Small:: 10 st / Medium: 20 st / Large 6 st.

Kunststof box en markeerringen in vershcillende kleuren (ook kunststof). Sluit als veiligheidsspeld.

Extra informatie

Extra informatie

Merk Clover

Wasvoorschrift

Veel van onze breigarens zijn handgeverfd en gesponnen van mooie materialen. Deze materialen zijn kwetsbaar. Dat vraag om de juiste behandeling bij het wassen van je werkstuk.

Handwas Tenzij anders is aangegeven adviseren wij om alles met de hand the wassen. Gebreide kanstjaals zijn zeer kwetsbaar en kunnen gewoonweg niet in de machine..

Gebruik een mild wasmiddel. Een wasmiddel speciaal bedoeld voor gebreide wol is zeer aan te raden. Bijvoorbeeld Eucalan Het voordeel van deze wasmiddelen is dat je niet hoeft te spoelen waardoor de kans op vervilten en vervormen klein is.

Help! de wol geeft af bij het wassen (en het breien)!; het afgeven/aflaten van verf tijdens het wassen (en soms tijdens het breien op je handen) kan voorkomen bij handgeverfde breigarens. Na het verven worden de garens gewassen maar soms blijft er nog enige verf achter. Ook bij een tweede keer wassen kan er nog verf in het spoelwater zitten.

9.3 out of 10 based on 786 ratings.