Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

sokkennaalden set Chiaogoo

ChiaoGoo Sokkennaalden set rvs 15 cm

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 57,00

Met deze set sokkennaalden (breinaalden zonder knop) van Chiaogoo heb je altijd de juiste maat voorhanden. In deze set vind je 6 setjes van elk 5 naalden zonder knop in de maten 2 - 2.25 - 2.5 - 2.75 - 3.0 - 3.25 mm. Deze sokkennaalden zijn gemaakt van de beste kwaliteit roestvrij staal. Het oppervlak is geborsteld waardoor de breinaalden wel glad zijn maar niet te glad. En met de scherpe punten brei je werkelijk alle steken.


Als je eenmaal met chiaogoo breinaalden gebreid hebt wil je niet meer anders!


Koop je deze set ineens dan ben je goedkoper uit dan wanneer je alle 6 naalden en het mapje apart koopt! Dat is ongeveer de waarde van 1 setje naalden!

ChiaoGoo
Onze klantbeoordelingen

Snelle verzending. Lees meer.

Gratis verzending boven €50,00.
Lees meer over verzenden

14 dagen niet goed geld terug garantie.

Bel of email ons voor meer informatie. info@wereldwol.nl of 058-30 10 000

Productbeschrijving

Details

6x5 sokkennaalden in de maten: 2 - 2.25 - 2.5 - 2.75 - 3.0 - 3.25 mm. Lengte: 15 cm materiaal: geborsteld roestvrijstaal In een opberg tasje van stof met daarin steekmarkeerders en een naalddikte meter. Op de breinaalden staat de dikte (de maat) geprint.

Extra informatie

Extra informatie

Merk ChiaoGoo

Wasvoorschrift

Veel van onze breigarens zijn handgeverfd en gesponnen van mooie materialen. Deze materialen zijn kwetsbaar. Dat vraag om de juiste behandeling bij het wassen van je werkstuk.

Handwas Tenzij anders is aangegeven adviseren wij om alles met de hand the wassen. Gebreide kanstjaals zijn zeer kwetsbaar en kunnen gewoonweg niet in de machine..

Gebruik een mild wasmiddel. Een wasmiddel speciaal bedoeld voor gebreide wol is zeer aan te raden. Bijvoorbeeld Eucalan Het voordeel van deze wasmiddelen is dat je niet hoeft te spoelen waardoor de kans op vervilten en vervormen klein is.

Help! de wol geeft af bij het wassen (en het breien)!; het afgeven/aflaten van verf tijdens het wassen (en soms tijdens het breien op je handen) kan voorkomen bij handgeverfde breigarens. Na het verven worden de garens gewassen maar soms blijft er nog enige verf achter. Ook bij een tweede keer wassen kan er nog verf in het spoelwater zitten.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

9.3 out of 10 based on 786 ratings.