Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

Sokken breien

Sokken breien

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 15,00

Denk je nog steeds dat sokken breien moeilijk is? Heb je handgebreide sokken gedragen en wil je nu niets anders meer? Zie je steeds meer brei(st)ers enthousiast sokken breien? Wil je meedoen met sokken breien maar weet je niet hoe te beginnen? Stap dan nu over je drempelvrees heen en haal je pennen en de sokkenwol uit de kast!


Dit boekje beschrijft de basisbeginselen van het sokken breien, van makkelijke rechttoe rechtaan sokken tot iets ingewikkelder sokken van een ajourpatroontje of andere siersteek. Alles met 100 gram sokkenwol gebreid.


Boeken kunnen niet geruild worden.

Onze klantbeoordelingen

Snelle verzending. Lees meer.

Gratis verzending boven €50,00.
Lees meer over verzenden

14 dagen niet goed geld terug garantie.

Bel of email ons voor meer informatie. info@wereldwol.nl of 058-30 10 000

Productbeschrijving

Details

Sokken brei je Zo! Nederlandstalig boeken met breipatronen voor sokken. Duidelijk uitgelegd met foto's. Boeken kunnen niet geruild worden.

Extra informatie

Extra informatie

Merk Nee

Wasvoorschrift

Veel van onze breigarens zijn handgeverfd en gesponnen van mooie materialen. Deze materialen zijn kwetsbaar. Dat vraag om de juiste behandeling bij het wassen van je werkstuk.

Handwas Tenzij anders is aangegeven adviseren wij om alles met de hand the wassen. Gebreide kanstjaals zijn zeer kwetsbaar en kunnen gewoonweg niet in de machine..

Gebruik een mild wasmiddel. Een wasmiddel speciaal bedoeld voor gebreide wol is zeer aan te raden. Bijvoorbeeld Eucalan Het voordeel van deze wasmiddelen is dat je niet hoeft te spoelen waardoor de kans op vervilten en vervormen klein is.

Help! de wol geeft af bij het wassen (en het breien)!; het afgeven/aflaten van verf tijdens het wassen (en soms tijdens het breien op je handen) kan voorkomen bij handgeverfde breigarens. Na het verven worden de garens gewassen maar soms blijft er nog enige verf achter. Ook bij een tweede keer wassen kan er nog verf in het spoelwater zitten.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

9.3 out of 10 based on 786 ratings.