Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

Soak Wash

Soak Wash

* Verplichte velden

€ 19,00
Soak wash
Onze klantbeoordelingen

Snelle verzending. Lees meer.

Gratis verzending boven €50,00.
Lees meer over verzenden

14 dagen niet goed geld terug garantie.

Bel of email ons voor meer informatie. info@wereldwol.nl of 058-30 10 000

Productbeschrijving

Details

Was uw geliefde wasgoed zonder te spoelen. Soak is een milieuvriendelijke formule gemaakt van plantaardige en hernieuwbare ingrediënten. Zacht voor de planeet en uw kleding, dat is Soak. Ideaal voor lingerie, badmode, kleding, kousen, breiwerk, naaiwerk, quilts en babykleertjes. Soak is gemaakt voor de handwas en ook geweldig voor voor de machinewas. Voor de handwas gebruik je 1 theelepel op 3 tot 4 liter koud water. 15 min laten weken en het water voorzichtig uitknijpen, evt. tussen twee handdoeken het overtollige water eruit drukken. Niet wringen! Spoelen is niet nodig, maar mag wel. Laat gebreide kleding liggend drogen. Was lingerie setjes samen. Niet spoelen betekent weinig schuim, weinig waterverbruik, dus goed voor het milieu. Het vuil en de geuren worden geabsorbeerd en vastgehouden door en in het water. Geen achtergelaten residu's en geen spoelingen nodig.

Extra informatie

Extra informatie

Merk Nee

Wasvoorschrift

Veel van onze breigarens zijn handgeverfd en gesponnen van mooie materialen. Deze materialen zijn kwetsbaar. Dat vraag om de juiste behandeling bij het wassen van je werkstuk.

Handwas Tenzij anders is aangegeven adviseren wij om alles met de hand the wassen. Gebreide kanstjaals zijn zeer kwetsbaar en kunnen gewoonweg niet in de machine..

Gebruik een mild wasmiddel. Een wasmiddel speciaal bedoeld voor gebreide wol is zeer aan te raden. Bijvoorbeeld Eucalan Het voordeel van deze wasmiddelen is dat je niet hoeft te spoelen waardoor de kans op vervilten en vervormen klein is.

Help! de wol geeft af bij het wassen (en het breien)!; het afgeven/aflaten van verf tijdens het wassen (en soms tijdens het breien op je handen) kan voorkomen bij handgeverfde breigarens. Na het verven worden de garens gewassen maar soms blijft er nog enige verf achter. Ook bij een tweede keer wassen kan er nog verf in het spoelwater zitten.

9.3 out of 10 based on 786 ratings.