Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

Shetland kant breien

Shetland kant breien

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 9,95
Dit boek bevat alle noodzakelijke informatie en tips die je nodig hebt om de motieven en de patronen van de Shetland eilanden onder de knie te krijgen. De stekenwijzer is gerangschikt op aantal steken en naalden per herhaling en wordt voorafgegaan door een stekenoverzicht.
Het deel over het ontwerpen van patronen geeft alle benodigde informatie om de steken in eigen ontwerpen toe te passen.
Voor elk project worden suggesties voor andere steken gegeven; zo creer je iets unieks en ontdek je hoe veelzijdig het Shetland kant is. Nederlandstalig boek. Boeken en patronen kunnen niet geruild worden.
Onze klantbeoordelingen

Snelle verzending. Lees meer.

Gratis verzending boven €50,00.
Lees meer over verzenden

14 dagen niet goed geld terug garantie.

Bel of email ons voor meer informatie. info@wereldwol.nl of 058-30 10 000

Productbeschrijving

Details

boek Uitgeverij Libero, Nederlandstalig.

Extra informatie

Extra informatie

Merk Nee

Wasvoorschrift

Veel van onze breigarens zijn handgeverfd en gesponnen van mooie materialen. Deze materialen zijn kwetsbaar. Dat vraag om de juiste behandeling bij het wassen van je werkstuk.

Handwas Tenzij anders is aangegeven adviseren wij om alles met de hand the wassen. Gebreide kanstjaals zijn zeer kwetsbaar en kunnen gewoonweg niet in de machine..

Gebruik een mild wasmiddel. Een wasmiddel speciaal bedoeld voor gebreide wol is zeer aan te raden. Bijvoorbeeld Eucalan Het voordeel van deze wasmiddelen is dat je niet hoeft te spoelen waardoor de kans op vervilten en vervormen klein is.

Help! de wol geeft af bij het wassen (en het breien)!; het afgeven/aflaten van verf tijdens het wassen (en soms tijdens het breien op je handen) kan voorkomen bij handgeverfde breigarens. Na het verven worden de garens gewassen maar soms blijft er nog enige verf achter. Ook bij een tweede keer wassen kan er nog verf in het spoelwater zitten.

9.3 out of 10 based on 786 ratings.