Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

Sea holly breipatroon vest

Sea holly breipatroon vest

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 2,95
Breipatroon voor een mouwloos vest in dun lace garen. Dit is een eenvoudig model om zelf te breien. Leuk detail op de rug is het kantpatroon. Je breit dit vest al met 2 bollen Findley Dappled. Of met 2 strengen Gleem lace of Scrumptious Lace als je meer van effen houdt. Heerlijk mouwloos vest voor de warme dagen.
Juniper Moon Farm
Onze klantbeoordelingen

Snelle verzending. Lees meer.

Gratis verzending boven €50,00.
Lees meer over verzenden

14 dagen niet goed geld terug garantie.

Bel of email ons voor meer informatie. info@wereldwol.nl of 058-30 10 000

Productbeschrijving

Details

Sea Holly mouwloos vest in Findley Dappled lace yarn. patroon in 7 maten beschreven.

Materiaal: 2 bollen Findley Dappled (of 200 gram Gleem Lace of Scrumptious Lace) Breinaalden 3.25 mm

Uitgeschreven met teltekening voor het kantpatroon.

Engelstalig. Patronen kunnen niet geruild worden.

Extra informatie

Extra informatie

Merk Juniper Moon Farm

Wasvoorschrift

Veel van onze breigarens zijn handgeverfd en gesponnen van mooie materialen. Deze materialen zijn kwetsbaar. Dat vraag om de juiste behandeling bij het wassen van je werkstuk.

Handwas Tenzij anders is aangegeven adviseren wij om alles met de hand the wassen. Gebreide kanstjaals zijn zeer kwetsbaar en kunnen gewoonweg niet in de machine..

Gebruik een mild wasmiddel. Een wasmiddel speciaal bedoeld voor gebreide wol is zeer aan te raden. Bijvoorbeeld Eucalan Het voordeel van deze wasmiddelen is dat je niet hoeft te spoelen waardoor de kans op vervilten en vervormen klein is.

Help! de wol geeft af bij het wassen (en het breien)!; het afgeven/aflaten van verf tijdens het wassen (en soms tijdens het breien op je handen) kan voorkomen bij handgeverfde breigarens. Na het verven worden de garens gewassen maar soms blijft er nog enige verf achter. Ook bij een tweede keer wassen kan er nog verf in het spoelwater zitten.

9.3 out of 10 based on 786 ratings.