Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

Scrumptious Lace

Scrumptious Lace

Breipakket Muness sjaal


Muness wordt gebreid met 1 streng Scrumptious Lace (voorbeeld=kleur: water) Fyberspates Scrumptious lace is een mooie dunne kwaliteit breigaren voor allerhande kant (lace) projecten. Ben je op zoek naar een mooi all round lace breigaren met voldoen meters op een streng dan is Scrumptious lace je garen! Scrumptious lace bestaat uit zijde( 45%) en merino wol (55%). Met een looplengte van 1000 meter per streng is een streng ruim voldoende om een grote kant sjaal te breien.


Monique Boonstra van Kantwerk.nl heeft exclusief voor Wereldwol een prachtig breipatroon ontworpen voor dit breigaren. Bij aankoop van een streng Scrumptious lace krijg je dit patroon Muness of patroon Alyona er gratisb ij!


Het patroon GailI (in kleur Magenta) is gratis en kun je hier downloaden.

Fyberspates
Onze klantbeoordelingen

Snelle verzending. Lees meer.

Gratis verzending boven €50,00.
Lees meer over verzenden

14 dagen niet goed geld terug garantie.

Bel of email ons voor meer informatie. info@wereldwol.nl of 058-30 10 000

Productbeschrijving

Details

Fyberspates scrumptious lace, strengen 100 gram, 1000 meter

Breinaalden 3 - 3,5 mm (of afhankelijk van het patroon)

Steekverhouding ca. 25-30 steken en 37 rijen op 10 x 10 cm maar is afhankelijk van het lace patroon.

Handwas, liggend drogen. Strengen wol moet je eerst tot een bolletje opwinden voordat je gaat breien of haken

Extra informatie

Extra informatie

Merk Fyberspates

Wasvoorschrift

Veel van onze breigarens zijn handgeverfd en gesponnen van mooie materialen. Deze materialen zijn kwetsbaar. Dat vraag om de juiste behandeling bij het wassen van je werkstuk.

Handwas Tenzij anders is aangegeven adviseren wij om alles met de hand the wassen. Gebreide kanstjaals zijn zeer kwetsbaar en kunnen gewoonweg niet in de machine..

Gebruik een mild wasmiddel. Een wasmiddel speciaal bedoeld voor gebreide wol is zeer aan te raden. Bijvoorbeeld Eucalan Het voordeel van deze wasmiddelen is dat je niet hoeft te spoelen waardoor de kans op vervilten en vervormen klein is.

Help! de wol geeft af bij het wassen (en het breien)!; het afgeven/aflaten van verf tijdens het wassen (en soms tijdens het breien op je handen) kan voorkomen bij handgeverfde breigarens. Na het verven worden de garens gewassen maar soms blijft er nog enige verf achter. Ook bij een tweede keer wassen kan er nog verf in het spoelwater zitten.

9.3 out of 10 based on 786 ratings.