Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

Luzia

Luzia

Brei je eigen bontje met Lousia Harding's Luzia breigaren. Gebreid geeft Luzia een echte Bont-look en "faux fur" is helemaal de trend van deze winter. Brei er een sjaaltje van of gebruik Luzia om je gebreide vest net even wat meer te geven. Trendy en chic.


Voor de korte sjaal Zelda heb je twee bolletjes nodig. Het voorbeeld is gebreid met twee kleuren maar je kunt natuurlijk ook 1 kleur gebruiken.


Voor de bolero Gretel heb je ca 3-4 bollen. nodig. Het voorbeeld is gebreid in Almond.


Let op: Luzia is gemaakt van viscose en geweven op een nylon onderdraad, dit garen mag NIET nat worden of gewassen worden! Dry clean only.


Bij aankoop van minimaal twee bolletjes Luzia ontvang je het Nederlandstalige patroon van het sjaaltje Zelda of bolero Gretel gratis! Bovendien ontvang je een leuke korting als je 2 of meer bolletjes aanschaft. En die korting kan oplopen naar 30 % bij 4 bollen of meer! Misschien wil je vriendin ook wel zo'n leuke sjaal of bolero!


 

Louisa Harding
Onze klantbeoordelingen

Snelle verzending. Lees meer.

Gratis verzending boven €50,00.
Lees meer over verzenden

14 dagen niet goed geld terug garantie.

Bel of email ons voor meer informatie. info@wereldwol.nl of 058-30 10 000

Productbeschrijving

Details

Luzia breigaren, Samenstelling: 80% viscose en 20% nylon. bollen 50 gram/ 40 meter. Breinaalden: 8 mm. Steekverhouding: ca 11 st en 14 nld = 10 x 10 cm. Dit garen mag NIET nat worden! Dry clean only.

Extra informatie

Extra informatie

Merk Louisa Harding

Wasvoorschrift

Veel van onze breigarens zijn handgeverfd en gesponnen van mooie materialen. Deze materialen zijn kwetsbaar. Dat vraag om de juiste behandeling bij het wassen van je werkstuk.

Handwas Tenzij anders is aangegeven adviseren wij om alles met de hand the wassen. Gebreide kanstjaals zijn zeer kwetsbaar en kunnen gewoonweg niet in de machine..

Gebruik een mild wasmiddel. Een wasmiddel speciaal bedoeld voor gebreide wol is zeer aan te raden. Bijvoorbeeld Eucalan Het voordeel van deze wasmiddelen is dat je niet hoeft te spoelen waardoor de kans op vervilten en vervormen klein is.

Help! de wol geeft af bij het wassen (en het breien)!; het afgeven/aflaten van verf tijdens het wassen (en soms tijdens het breien op je handen) kan voorkomen bij handgeverfde breigarens. Na het verven worden de garens gewassen maar soms blijft er nog enige verf achter. Ook bij een tweede keer wassen kan er nog verf in het spoelwater zitten.

9.3 out of 10 based on 786 ratings.