Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

cumulus plum

Cumulus

Cumulus is het zachtste breigaren dat ik ooit gevoeld heb (op cashmere na misschien). Dit garen is zo zacht en licht dat zelfs de meest gevoelige huidjes hier tegen kunnen. Cumulus is gemaakt van Baby Suri Alpaca(74%)en Mulberrry zijde (26%). Bolletjes van 25 gram.


Een belangrijk kenmerk van (suri) Alpaca is dat het vanwege de holle vezels veel warmer is dan bijvoorbeeld wol. Een sjaal gebreid met Cumulus is dan ook heerlijk warm. Zelfs als je er een open kantpatroon in breit.


Je kunt met de uitgebreide kleurencollectie heel veel mooie combinaties maken.


Voor een grote kantsjaal heb je als snel 3-4 bollen Cumulus  nodig.


Kijk hier voor patroon ideeen met Cumulus.


Fyberspates
Onze klantbeoordelingen

Snelle verzending. Lees meer.

Gratis verzending boven €50,00.
Lees meer over verzenden

14 dagen niet goed geld terug garantie.

Bel of email ons voor meer informatie. info@wereldwol.nl of 058-30 10 000

Productbeschrijving

Details

Cumulus baby Suri Alpaca (74%) en Mulberry zijde (26%), bollen 25 gram, 150 meter.

Breinaalden : variabel: 3-5 mm.

Steekverhouding op naalden 3,75 mm in tricotsteek: 24 steken en 40 nld= 10x10 cm

Handwas, plat laten drogen, niet in de wasdroger.

Extra informatie

Extra informatie

Merk Fyberspates

Wasvoorschrift

Veel van onze breigarens zijn handgeverfd en gesponnen van mooie materialen. Deze materialen zijn kwetsbaar. Dat vraag om de juiste behandeling bij het wassen van je werkstuk.

Handwas Tenzij anders is aangegeven adviseren wij om alles met de hand the wassen. Gebreide kanstjaals zijn zeer kwetsbaar en kunnen gewoonweg niet in de machine..

Gebruik een mild wasmiddel. Een wasmiddel speciaal bedoeld voor gebreide wol is zeer aan te raden. Bijvoorbeeld Eucalan Het voordeel van deze wasmiddelen is dat je niet hoeft te spoelen waardoor de kans op vervilten en vervormen klein is.

Help! de wol geeft af bij het wassen (en het breien)!; het afgeven/aflaten van verf tijdens het wassen (en soms tijdens het breien op je handen) kan voorkomen bij handgeverfde breigarens. Na het verven worden de garens gewassen maar soms blijft er nog enige verf achter. Ook bij een tweede keer wassen kan er nog verf in het spoelwater zitten.

9.3 out of 10 based on 786 ratings.