Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

Quadrata sjaal

Quadrata kant sjaal

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 0,00

* Verplichte velden

Een mooi breipatroon om zelf een sjaal te breien. Speciaal geschikt voor beginners. Dit breipatroon voor de mooie kanstjaal is exclusief voor Wereldwol ontworpen door Monique B. van Kantwerk.nl. Quadrata is opgebouwd uit diverse vierkanten, omlijst met een aangebreide rand.
Voor deze sjaal heb je 2 strengen Manos Lace kantgaren nodig. Het voorbeeld is gebreid in de kleur Ariel. Download dit gratis patroon zelf download Quadrata

of klik hieronder aan en je ontvangt een link van ons.

bijpassend breigaren


dit is een Download-artikel. Na betaling bij de kassa ontvangt u via email een link waarmee u het patroon kunt downloaden en opslaan op uw eigen computer.
Onze klantbeoordelingen

Snelle verzending. Lees meer.

Gratis verzending boven €50,00.
Lees meer over verzenden

14 dagen niet goed geld terug garantie.

Bel of email ons voor meer informatie. info@wereldwol.nl of 058-30 10 000

Productbeschrijving

Details

Eenvoudige kanstjaal, Nederlandstalig patroon. 2 strengen manos lace of 100 gram van ieder ander Lace gewicht breigaren

Extra informatie

Extra informatie

Merk Nee

Wasvoorschrift

Veel van onze breigarens zijn handgeverfd en gesponnen van mooie materialen. Deze materialen zijn kwetsbaar. Dat vraag om de juiste behandeling bij het wassen van je werkstuk.

Handwas Tenzij anders is aangegeven adviseren wij om alles met de hand the wassen. Gebreide kanstjaals zijn zeer kwetsbaar en kunnen gewoonweg niet in de machine..

Gebruik een mild wasmiddel. Een wasmiddel speciaal bedoeld voor gebreide wol is zeer aan te raden. Bijvoorbeeld Eucalan Het voordeel van deze wasmiddelen is dat je niet hoeft te spoelen waardoor de kans op vervilten en vervormen klein is.

Help! de wol geeft af bij het wassen (en het breien)!; het afgeven/aflaten van verf tijdens het wassen (en soms tijdens het breien op je handen) kan voorkomen bij handgeverfde breigarens. Na het verven worden de garens gewassen maar soms blijft er nog enige verf achter. Ook bij een tweede keer wassen kan er nog verf in het spoelwater zitten.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

9.3 out of 10 based on 786 ratings.