Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

Gratis breipatroon Mirabelle kantshawl

Mirabelle shawl

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 0,00

Gratis Nederlandstalig breipatroon Mirabelle sjaal.
Wil jij ook graag een kant sjaal breien maar ben je nog een beginner? Wij hebben een gratis breipatroon voor je!


Deze sjaal heeft een eenvoudig kantpatroon en dus geschikt voor beginnende (kant)breiers. De brei-instructies zowel uitgeschreven als in telpatroon weergegeven.
Voor deze sjaal heb je maar 50 gram dun garen (kantgaren of lace garen) nodig en breinaalden 3,5 mm . Je kunt de sjaal naturulijk ook met dikker garen breien. DOWNLOAD het patroon download Mirabelle hier 


download bestand

Onze klantbeoordelingen

Snelle verzending. Lees meer.

Gratis verzending boven €50,00.
Lees meer over verzenden

14 dagen niet goed geld terug garantie.

Bel of email ons voor meer informatie. info@wereldwol.nl of 058-30 10 000

Productbeschrijving

Details

Gratis breipatroon sjaal: Mirabelle shawl

Extra informatie

Extra informatie

Merk Nee

Wasvoorschrift

Veel van onze breigarens zijn handgeverfd en gesponnen van mooie materialen. Deze materialen zijn kwetsbaar. Dat vraag om de juiste behandeling bij het wassen van je werkstuk.

Handwas Tenzij anders is aangegeven adviseren wij om alles met de hand the wassen. Gebreide kanstjaals zijn zeer kwetsbaar en kunnen gewoonweg niet in de machine..

Gebruik een mild wasmiddel. Een wasmiddel speciaal bedoeld voor gebreide wol is zeer aan te raden. Bijvoorbeeld Eucalan Het voordeel van deze wasmiddelen is dat je niet hoeft te spoelen waardoor de kans op vervilten en vervormen klein is.

Help! de wol geeft af bij het wassen (en het breien)!; het afgeven/aflaten van verf tijdens het wassen (en soms tijdens het breien op je handen) kan voorkomen bij handgeverfde breigarens. Na het verven worden de garens gewassen maar soms blijft er nog enige verf achter. Ook bij een tweede keer wassen kan er nog verf in het spoelwater zitten.

9.3 out of 10 based on 786 ratings.