Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

Little Red in The City

Little Red in the City

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 26,95
Little Red in the City is het derde boek van Ysolda en dit belooft wederom een groot succes te worden. In Little Red vind je 6 modellen om te breien. Bijzonder in dit boek is dat de patroonbeschijvingen ook voor (extra) grote maten geschreven zijn. Vrijwel alle modellen worden beschreven in de maten xxs tot en met xxl.
Bovendien wordt in dit boek heel veel aandacht besteed aan diverse breitechnieken: opzetten, knoopsgaten, verkorte toeren etc. Ook komt garenkeuze en het breien van proeflapjes (swatching) uitgebreid aan bod: welk garen kies je voor je project en hoe krijg je de goede steekverhouding.
Daarnaast beschrijft Ysolda in het hoofdstuk "creating a perfect fit" op doortastende wijze hoe je een trui goed passend kunt maken naar jouw maten zonder je te vergelijken met appels of peren.
Al met al een prachtig boek met heel veel mooie foto's en tekeningen. Echt een boek dat niet mag ontbreken in je collectie!

Prettige bijkomstigheid is dat je bij aanschaf van het boek ook een digitale kopie krijgt. Je krijgt een unieke code waarmee je een digitale versie kunt downloaden. Je kunt dus het patroon waar jij aan werkt uitprinten en er aantekeningen op maken. Bovendien krijg je digitaal alle updates en eventuele errata.

Dit is een Engelstalig boek.
Onze klantbeoordelingen

Snelle verzending. Lees meer.

Gratis verzending boven €50,00.
Lees meer over verzenden

14 dagen niet goed geld terug garantie.

Bel of email ons voor meer informatie. info@wereldwol.nl of 058-30 10 000

Productbeschrijving

Details

Engelstalig boek, 264 pagina's Zachte kaft Bij dit boek ontvang je een unieke code waarmee je de patronen als e-boek kunt downloaden. LET OP: Boeken kunnen niet geruild worden

Extra informatie

Extra informatie

Merk Nee

Wasvoorschrift

Veel van onze breigarens zijn handgeverfd en gesponnen van mooie materialen. Deze materialen zijn kwetsbaar. Dat vraag om de juiste behandeling bij het wassen van je werkstuk.

Handwas Tenzij anders is aangegeven adviseren wij om alles met de hand the wassen. Gebreide kanstjaals zijn zeer kwetsbaar en kunnen gewoonweg niet in de machine..

Gebruik een mild wasmiddel. Een wasmiddel speciaal bedoeld voor gebreide wol is zeer aan te raden. Bijvoorbeeld Eucalan Het voordeel van deze wasmiddelen is dat je niet hoeft te spoelen waardoor de kans op vervilten en vervormen klein is.

Help! de wol geeft af bij het wassen (en het breien)!; het afgeven/aflaten van verf tijdens het wassen (en soms tijdens het breien op je handen) kan voorkomen bij handgeverfde breigarens. Na het verven worden de garens gewassen maar soms blijft er nog enige verf achter. Ook bij een tweede keer wassen kan er nog verf in het spoelwater zitten.

9.3 out of 10 based on 786 ratings.