Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

Knit Play Colour

Knit Play Colour

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 21,95

Ben je op zoek naar een breipatroon voor die ene speciale streng wol? En heb je zin om met kleur en structuur te "spelen" ? En moet het ook een leuk project zijn om te breien? De ontwerpster Louise Zass-Bangham helpt je om de creatieve mogelijkheden te ontdekken in deze 10 breipatroon.We kennen Lousie als de ontwerpster van de Knit Noght sjaal en de Song of the Sea.


Bij ieder patroon in dit boek krijg je ideeën en tips aangereikt hoe je kunt "spelen" met kleur, verschillende soorten garen, steekverhoudingen en afmetingen. Zo maak je echt je eigen ontwerp. Bij de patronen staan mooie foto's van hoe je de verschillende opties kunt uitwerken.


Louise maakt haar patronen toegankelijk (je hoeft geen zeer ervaren breister te zijn) en tegelijkertijd flexibel voor aanpassingen van de breisters zelf. Je kunt je project zo moeilijk of ingewikkeld maken als je zelf wilt. Kortom een boek voor mensen die leuke accessoires willen breien volgens patroon en tegelijkertijd een eigen "twist" eraan willen geven. Ook leuk als je je wolvoorraad eens wilt opruimen en geen geschikt breipatroon kunt vinden.


Er staan 10 patronen in het boek met daarbij diverse opties voor veranderingen. Uitgeschreven instructies, soms met teltekeningen in schema die ook uitgeschreven worden. Veel Foto's. In dit boek vind je een code om de digitale patronen via Ravelry te downloaden. Handig!!


Engelstalig boek

Onze klantbeoordelingen

Snelle verzending. Lees meer.

Gratis verzending boven €50,00.
Lees meer over verzenden

14 dagen niet goed geld terug garantie.

Bel of email ons voor meer informatie. info@wereldwol.nl of 058-30 10 000

Productbeschrijving

Details

KnitPlay Colour, Louise Zass-Bangham Inspiration Knits Engelstalig boek met 10 breipatronen voor accessoires (sjaals). Diverse opties voor eigen aanpassingen. kleur 85 blz.

Extra informatie

Extra informatie

Merk Nee

Wasvoorschrift

Veel van onze breigarens zijn handgeverfd en gesponnen van mooie materialen. Deze materialen zijn kwetsbaar. Dat vraag om de juiste behandeling bij het wassen van je werkstuk.

Handwas Tenzij anders is aangegeven adviseren wij om alles met de hand the wassen. Gebreide kanstjaals zijn zeer kwetsbaar en kunnen gewoonweg niet in de machine..

Gebruik een mild wasmiddel. Een wasmiddel speciaal bedoeld voor gebreide wol is zeer aan te raden. Bijvoorbeeld Eucalan Het voordeel van deze wasmiddelen is dat je niet hoeft te spoelen waardoor de kans op vervilten en vervormen klein is.

Help! de wol geeft af bij het wassen (en het breien)!; het afgeven/aflaten van verf tijdens het wassen (en soms tijdens het breien op je handen) kan voorkomen bij handgeverfde breigarens. Na het verven worden de garens gewassen maar soms blijft er nog enige verf achter. Ook bij een tweede keer wassen kan er nog verf in het spoelwater zitten.

9.3 out of 10 based on 786 ratings.