Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

Muness

Muness

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 4,50

* Verplichte velden

Muness is een prachtige brede gebreide shawl met unieke kantpatronen. Deze shawl is gebreid in Fyberspates Scrumptious Lace (kleur : Water). Dit is een garen dat heel veel zijde bevat waardoor de shawl prachtig glanst en sterk is. Muness is op vele manieren te dragen en kan tijdens speciale gelegenheden ook als stola gedragen worden.


Als je Muness wilt breien heb je ongeveer 700 meter garen van lace gewicht nodig. Bijvoorbeeld Scrumptious lace zoals het voorbeeld maar ook Gleem lace of Findley (dappled) lace zijn heel geschikt.


Dit breipatroon is exclusief voor Wereldwol ontworpen door Monique Boonstra van Kantwerk.nl en daar zijn we super trots op! Dit is een Nederlandstalig patroon. Het is niet heel moeilijk te breien maar enige ervaring met het breien van kantpatronen en het lezen van telpatronen is wel noodzakelijk.


Dit is een downloadbaar artikel. Lees hieronder de uitgebreide specificaties van deze shawl.


NU: bij aankoop van 1 streng Scrumptious Lace ontvang je dit patroon GRATIS!


This pattern is also available in English. The pattern is free with the purchase of one skein Scrumptious lace yarn

Onze klantbeoordelingen

Snelle verzending. Lees meer.

Gratis verzending boven €50,00.
Lees meer over verzenden

14 dagen niet goed geld terug garantie.

Bel of email ons voor meer informatie. info@wereldwol.nl of 058-30 10 000

Productbeschrijving

Details

Muness.

Driehoekige lace shawl met eenvoudig kantpatroon. Alleen op de heengaande toeren wordt patroon gebreid. Teruggaande toeren zijn averecht. Het patroon is uitgeschreven en er zijn telschema's (charts). Nederlandstalig

Afmeting gebreid: midden rug 87 cm hoog, midden 120 cm breed en totale lengte onderkant (van links naar rechts) 3,5 meter.

Breinaalden: 3,5 mm, Garen: 1 streng (100 gram) Fyberspates Scrumptious Lace of vergelijkbaar lace garen zoals Gleem lace of 

Optioneel: lace blocking kit voor het opspannen van de shawl. Eucalan wasmiddel.

LET OP: dit is een download artikel. Na ontvangst van uw betaling ontvangt u een orderbevestiging in uw email. In deze email vind u een link waarmee u het patroon kunt downloaden.  Het patroon kunt u maximaal 3 x downloaden. Sla het dus direct op op uw computer of print het uit.

Extra informatie

Extra informatie

Merk Nee

Wasvoorschrift

Veel van onze breigarens zijn handgeverfd en gesponnen van mooie materialen. Deze materialen zijn kwetsbaar. Dat vraag om de juiste behandeling bij het wassen van je werkstuk.

Handwas Tenzij anders is aangegeven adviseren wij om alles met de hand the wassen. Gebreide kanstjaals zijn zeer kwetsbaar en kunnen gewoonweg niet in de machine..

Gebruik een mild wasmiddel. Een wasmiddel speciaal bedoeld voor gebreide wol is zeer aan te raden. Bijvoorbeeld Eucalan Het voordeel van deze wasmiddelen is dat je niet hoeft te spoelen waardoor de kans op vervilten en vervormen klein is.

Help! de wol geeft af bij het wassen (en het breien)!; het afgeven/aflaten van verf tijdens het wassen (en soms tijdens het breien op je handen) kan voorkomen bij handgeverfde breigarens. Na het verven worden de garens gewassen maar soms blijft er nog enige verf achter. Ook bij een tweede keer wassen kan er nog verf in het spoelwater zitten.

9.3 out of 10 based on 786 ratings.