Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

Browse by category

Chiaogoo Shorties set

Door Marieke Hoven
Lees alles... 0 Reacties

En weer heeft Chiaogoo een heel slim nieuw product ontwikkeld: De Twist Red Shorties set: een set verwisselbare breinaalden met heel korte naalden en korte kabels. Met deze set stel je zelf jouw ideale korte rondbreinaald samen.

Rond breien op een rondbreinaald

Door Marieke Hoven
Lees alles... 0 Reacties
Rond breien op een rondbreinaald is helemaal niet moeilijk. In dit artikel leg ik je snel uit hoe het werkt en waar je op moet letten als je gaat rondbreien.

Addi Crasy Trio review

Door Marieke Hoven in algemeen, Breitechniek, Wereldwol
Lees alles... 0 Reacties

Er is momenteel een revolutie gaande binnen sokkenbrei-land. Addi heeft een geheel nieuwe set breinaalden ontwikkeld waarmee je supersnel (sneller) sokken kunt breien: Addi's Crasy Trio. Dit zijn drie korte flexibele breinaaldjes waarmee je supersnel rond kunt breien. Sneller, comfortabeler en gemakkelijker, dat is het motto van het Crasy Trio. In deze review lees je wat ik van vind.

Sokkenwol kopen

Door Marieke Hoven
Lees alles... 0 Reacties

Sokken breien is een heerlijke verslaving. Kies de juiste sokkenwol en je hebt heel veel plezier van je zelf gebreide sokken. De meeste sokkengarens zijn versterkt met nylon/polyamide tegen het slijten. Andere sokkengarens hebben een wol met zijde mengsel voor de sterkte. Alle garens die wij verkopen zijn van zeer goede kwaliteit en in enkele gevallen met de hand geverfd. Brei in ieder geval met goede rondbreinaalden om het beste effect te krijgen. Ook daarin hebben wij een ruime keuze.

Inspratie nodig? Bekijk onze sokken breipatronen.

Twist set mini korte naaldpunten

Door Marieke Hoven in algemeen
Lees alles... 0 Reacties
Bij ons verkrijgbaar: de nieuwe Twist mini rondbreinaalden van 10 cm. Deze korte rondbreinaalden zijn echt een uitkomst ! Vind je de "gewone" naalden ook weleen wat aan de lange kant ? Zeker als je voorla sokken breit zijn lange naalden niet altijd handig. Daarom komt Chiagoo nu met korte mini naalden. V
Vorige
9.3 out of 10 based on 786 ratings.