Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

hiyahiya sharp 23 cm

HiyaHiya Sharp rondbreinaald 23 cm

* Verplichte velden

€ 8,50

Een van de meest verkochte rondbreinaalden zijn de korte (sokken)breinaalden van 20-23 cm.


Deze rondbreinaald van HiyaHiya komt uit de SHARP lijn en heeft een lekkere scherpe punt. De blauwe nylon kabel is zeer flexibel: kortom perfect voor het breien van sokken en alle andere kleine "rondjes" zoals boordjes bv. HiyaHIya is een van de meest verkochte breinaalden van Wereldwol op dit moment vanwege de uitstekende kwaliteit en scherpe punten.


Bekijk onze video:


HiyaHiya
Onze klantbeoordelingen

Snelle verzending. Lees meer.

Gratis verzending boven €50,00.
Lees meer over verzenden

14 dagen niet goed geld terug garantie.

Bel of email ons voor meer informatie. info@wereldwol.nl of 058-30 10 000

Productbeschrijving

Details

Hiyahiya SHARP korte rondbreinaald 23cm. Scherpe punt, RVS naaldpunt en flexibele nylon kabel.

Extra informatie

Extra informatie

Merk HiyaHiya

Wasvoorschrift

Veel van onze breigarens zijn handgeverfd en gesponnen van mooie materialen. Deze materialen zijn kwetsbaar. Dat vraag om de juiste behandeling bij het wassen van je werkstuk.

Handwas Tenzij anders is aangegeven adviseren wij om alles met de hand the wassen. Gebreide kanstjaals zijn zeer kwetsbaar en kunnen gewoonweg niet in de machine..

Gebruik een mild wasmiddel. Een wasmiddel speciaal bedoeld voor gebreide wol is zeer aan te raden. Bijvoorbeeld Eucalan Het voordeel van deze wasmiddelen is dat je niet hoeft te spoelen waardoor de kans op vervilten en vervormen klein is.

Help! de wol geeft af bij het wassen (en het breien)!; het afgeven/aflaten van verf tijdens het wassen (en soms tijdens het breien op je handen) kan voorkomen bij handgeverfde breigarens. Na het verven worden de garens gewassen maar soms blijft er nog enige verf achter. Ook bij een tweede keer wassen kan er nog verf in het spoelwater zitten.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

9.3 out of 10 based on 786 ratings.