Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

HiyaHiya premium set verwisselbare breinaalden STEEL

HiyaHiya premium set verwisselbare breinaalden STEEL

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 80,00

Je hebt altijd de juist maat rondbreinaalden voorhanden met deze breinaalden set STEEL van HiyaHiya. De breinaalden schroef je op de kabels en je kunt gaan breien. Je bepaalt dus zelf de lengte van de kabel in combinatie met de naalden. Hoe handig is dat!  Deze mooie set  bevat 8 paar STEEL naaldpunten( 2,75 t/m 5,0 mm, incl 3,0 mm) en 4 kabels(40=60=80=100 cm). En je kunt deze set verder uitbreiden door losse kabels en naalden erbij te kopen.


LET OP: De Steel naaldpunten van HiyaHiya zijn scherp maar niet zo scherp als SHARP naalden die wij ook het assortiment hebben. Steel punten zijn gewoon puntig en zijn perfect voor het all round breiwerk. Een alleskunner.


Bestel deze set vandaag nog en jij kunt morgen aan de slag. Gratis verzending!

HiyaHiya
Onze klantbeoordelingen

Voor 14.00 uur besteld vandaag verzonden. Lees meer.

Gratis verzending boven €50,00.
Lees meer over verzenden

14 dagen niet goed geld terug garantie.

Bel of email ons voor meer informatie. info@wereldwol.nl of 058-30 10 000

Productbeschrijving

Details

Mooie set verwisselbare breinaalden van HiyaHIya. Een complete ste met naalden tot en met 5,0 mm inclusief 3,0 mm. In dit mapje met 8 paar naaldpunten 2,75-3,0-3,25-3,5-3,75-4,0-4,5-5,0 ; 4 small kabels 40-60-80-100 cm. rubbergrip. Steel naaldpunten zijn minder scherp dan Sharp breinaalden van HiyaHiya. Kabels zijn los verkrijgbaar. Losse STEEL naaldpunten zijn op bestelling leverbaar. SHARP naaldpunten zijn in voorraad.

Extra informatie

Extra informatie

Merk HiyaHiya

Wasvoorschrift

Veel van onze breigarens zijn handgeverfd en gesponnen van mooie materialen. Deze materialen zijn kwetsbaar. Dat vraag om de juiste behandeling bij het wassen van je werkstuk.

Handwas Tenzij anders is aangegeven adviseren wij om alles met de hand the wassen. Gebreide kanstjaals zijn zeer kwetsbaar en kunnen gewoonweg niet in de machine..

Gebruik een mild wasmiddel. Een wasmiddel speciaal bedoeld voor gebreide wol is zeer aan te raden. Bijvoorbeeld Eucalan Het voordeel van deze wasmiddelen is dat je niet hoeft te spoelen waardoor de kans op vervilten en vervormen klein is.

Help! de wol geeft af bij het wassen (en het breien)!; het afgeven/aflaten van verf tijdens het wassen (en soms tijdens het breien op je handen) kan voorkomen bij handgeverfde breigarens. Na het verven worden de garens gewassen maar soms blijft er nog enige verf achter. Ook bij een tweede keer wassen kan er nog verf in het spoelwater zitten.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

9.4 out of 10 based on 729 ratings.