Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

blauw groen

HiyaHiya Magic Loop Gift set SHARP

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 60,00

Voor alle liefhebbers van (sokken) breien met de Magic Loop is dit een hele leuke set van HiyaHIya: De Magic Loop Gift set SHARP.


In deze set vind je vier SHARP rondbreinaalden van elk 100 cm lengte. Perfect voor magic loop breien. De breinaalden zijn in de maten 2,25 - 2,5 - 2,75 en 3,5 mm. Dus heel geschikt voor sokken!


De rondbreinaalden berg je op in het mooie tasje. En als je wilt kun je daar natuurlijk ook nog al je andere rondbreinaalden in opbergen. Er zijn 9 vakken voor rondbreinaalden en er zijn 17 kleinere vakken vooor korte sokkennaalden/verwisselbare naaldpunten of haaknaalden. Aan de achterzijde is vak met rits.  


Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het is mogelijk om een voorkeur aan te geven voor een kleur. Als deze niet meer in voorraad is neem ik contact met je op (het is voor ons helaas niet mogelijk om een specifieke kleur te bestellen)

HiyaHiya
Onze klantbeoordelingen

Voor 14.00 uur besteld vandaag verzonden. Lees meer.

Gratis verzending boven €50,00.
Lees meer over verzenden

14 dagen niet goed geld terug garantie.

Bel of email ons voor meer informatie. info@wereldwol.nl of 058-30 10 000

Productbeschrijving

Details

Magic Loop Gift Set SHARP van HiyaHiya

4 x Sharp rondbreinaalden 100 cm 2,25-2,5-2,75-3,5 mm

1 opbergtasje

Extra informatie

Extra informatie

Merk HiyaHiya

Wasvoorschrift

Veel van onze breigarens zijn handgeverfd en gesponnen van mooie materialen. Deze materialen zijn kwetsbaar. Dat vraag om de juiste behandeling bij het wassen van je werkstuk.

Handwas Tenzij anders is aangegeven adviseren wij om alles met de hand the wassen. Gebreide kanstjaals zijn zeer kwetsbaar en kunnen gewoonweg niet in de machine..

Gebruik een mild wasmiddel. Een wasmiddel speciaal bedoeld voor gebreide wol is zeer aan te raden. Bijvoorbeeld Eucalan Het voordeel van deze wasmiddelen is dat je niet hoeft te spoelen waardoor de kans op vervilten en vervormen klein is.

Help! de wol geeft af bij het wassen (en het breien)!; het afgeven/aflaten van verf tijdens het wassen (en soms tijdens het breien op je handen) kan voorkomen bij handgeverfde breigarens. Na het verven worden de garens gewassen maar soms blijft er nog enige verf achter. Ook bij een tweede keer wassen kan er nog verf in het spoelwater zitten.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

9.4 out of 10 based on 729 ratings.