Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

Gleem lace

Gleem lace

DE ALLERLAATSTE; Tweed imps 1, Deep aqua 1

Gleem Lace is een luxe kantgaren van de Engelse fabrikant Fyberspates. Gleem lace bestaat uit 45% Bluefaced Leicester wol en 55% zijde.
Op iedere streng van 100 gram zit een ruime 800 meter garen. Ruim voldoende om een mooie shawl of stola van te breien. De garens uit de Gleem lace serie worden handgeverfd in Peru.

Speciaal voor Wereldwol heeft Monique B. van Kantwerk een sjaal ontworpen: Muness Tower. Het patroon van deze prachtige rechthoekige shawl krijgt u gratis bij aankoop van een streng Gleem lace.


U kunt ook kiezen voor het patroon van de gele sjaal Alyona. een eenvoudig bloemetjes patroon; perfect voor beginners!
Fyberspates
Onze klantbeoordelingen

Snelle verzending. Lees meer.

Gratis verzending boven €50,00.
Lees meer over verzenden

14 dagen niet goed geld terug garantie.

Bel of email ons voor meer informatie. info@wereldwol.nl of 058-30 10 000

Productbeschrijving

Details

Gleem lace by Fyberspates. Handgeverfd, 45% Bluefaced Leicester 55% zijde 800 meter op 100 grams strengen Strengen wol moet je eerst tot een bolletje winden voordat je gaat breien of haken

Extra informatie

Extra informatie

Merk Fyberspates

Wasvoorschrift

Veel van onze breigarens zijn handgeverfd en gesponnen van mooie materialen. Deze materialen zijn kwetsbaar. Dat vraag om de juiste behandeling bij het wassen van je werkstuk.

Handwas Tenzij anders is aangegeven adviseren wij om alles met de hand the wassen. Gebreide kanstjaals zijn zeer kwetsbaar en kunnen gewoonweg niet in de machine..

Gebruik een mild wasmiddel. Een wasmiddel speciaal bedoeld voor gebreide wol is zeer aan te raden. Bijvoorbeeld Eucalan Het voordeel van deze wasmiddelen is dat je niet hoeft te spoelen waardoor de kans op vervilten en vervormen klein is.

Help! de wol geeft af bij het wassen (en het breien)!; het afgeven/aflaten van verf tijdens het wassen (en soms tijdens het breien op je handen) kan voorkomen bij handgeverfde breigarens. Na het verven worden de garens gewassen maar soms blijft er nog enige verf achter. Ook bij een tweede keer wassen kan er nog verf in het spoelwater zitten.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

9.3 out of 10 based on 786 ratings.