Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

Eventyr patronenboek

Eventyr Patronenboek-Luzia

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 9,95
De Topper van de winter van 2103-2014 was het bont garen Luzia. Lousia Harding heeft haar collectie uitgebreid met nog meer kleuren. In dit tweede Luzia patronen boek vind je 14 breipatronen voor Luzia. Mooi als accentgaren, bijvoorbeeld als kraag op een vestje maar ook leuk als sjaaltje, col of los kraagje. Voor een muts heb je 1 bol nodig, voor een kraagje of sjaal 2-3, een bolero 3-4 en een groter werkstuk 4-5 bollen.Engelstalig.
Louisa Harding
Onze klantbeoordelingen

Snelle verzending. Lees meer.

Gratis verzending boven €50,00.
Lees meer over verzenden

14 dagen niet goed geld terug garantie.

Bel of email ons voor meer informatie. info@wereldwol.nl of 058-30 10 000

Productbeschrijving

Details

14 breipatronen voor accessoires en vestjes. Engelstalig . Boeken en patronen kunnen niet geruild worden.

Extra informatie

Extra informatie

Merk Louisa Harding

Wasvoorschrift

Veel van onze breigarens zijn handgeverfd en gesponnen van mooie materialen. Deze materialen zijn kwetsbaar. Dat vraag om de juiste behandeling bij het wassen van je werkstuk.

Handwas Tenzij anders is aangegeven adviseren wij om alles met de hand the wassen. Gebreide kanstjaals zijn zeer kwetsbaar en kunnen gewoonweg niet in de machine..

Gebruik een mild wasmiddel. Een wasmiddel speciaal bedoeld voor gebreide wol is zeer aan te raden. Bijvoorbeeld Eucalan Het voordeel van deze wasmiddelen is dat je niet hoeft te spoelen waardoor de kans op vervilten en vervormen klein is.

Help! de wol geeft af bij het wassen (en het breien)!; het afgeven/aflaten van verf tijdens het wassen (en soms tijdens het breien op je handen) kan voorkomen bij handgeverfde breigarens. Na het verven worden de garens gewassen maar soms blijft er nog enige verf achter. Ook bij een tweede keer wassen kan er nog verf in het spoelwater zitten.

9.3 out of 10 based on 786 ratings.