Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

Drachenfels

Drachenfels

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 5,90

Drachenfels is de naam van dit breipatroon voor deze sjaal.


Brei deze sjaal zelf met Fyberspates 4Ply. Wij kozen drie kleuren die samen een mooi effect geven: Dandelion and Burdock,Glisten en Magenta. Maar je kunt natuurlijk ook een andere kleurencombinatie kiezen om deze mooie sjaal te breien.


Het breipatroon is in het Engels en van ons krijg je een Nl Instructie (geen volledige vertaling!) erbij.


De sjaal wordt vanaf de rechterpunt naar beneden gebreid in ribbelsteek. De sjaal krijgt haar vorm door slimme meerderingen en minderingen. De onderrand wordt afgewerkt met een I-cord afkanting. Dat geeft een hele mooie rand geeft. Kortom een heerlijk sjaal om te dragen en leuk om te breien. Kijk hieronder voor alle info.


Bij aankoop van dit patroon krijg je van ons ook een code om het patroon  te downloaden via Ravelry en toe te voegen aan jouw bibliotheek.

Mairlynd
Onze klantbeoordelingen

Snelle verzending. Lees meer.

Gratis verzending boven €50,00.
Lees meer over verzenden

14 dagen niet goed geld terug garantie.

Bel of email ons voor meer informatie. info@wereldwol.nl of 058-30 10 000

Productbeschrijving

Details

Breipatroon Sjaal: Engelstalig met Nl vertaallijst en korte instructie in het NL (geen vertaling)

afmetingen: 210 cm langs de bovenrand en 65 cm breed na opspannen.

Breinaalden 4 mm

Ribbelsteek

Wij gebruikten Fyberspates Scrumptious 4Ply 1x Dandelion and Burdock (kleur A) 1x Glisten (kleur B) 1x Magenta ( kleur C).

Extra informatie

Extra informatie

Merk Mairlynd

Wasvoorschrift

Veel van onze breigarens zijn handgeverfd en gesponnen van mooie materialen. Deze materialen zijn kwetsbaar. Dat vraag om de juiste behandeling bij het wassen van je werkstuk.

Handwas Tenzij anders is aangegeven adviseren wij om alles met de hand the wassen. Gebreide kanstjaals zijn zeer kwetsbaar en kunnen gewoonweg niet in de machine..

Gebruik een mild wasmiddel. Een wasmiddel speciaal bedoeld voor gebreide wol is zeer aan te raden. Bijvoorbeeld Eucalan Het voordeel van deze wasmiddelen is dat je niet hoeft te spoelen waardoor de kans op vervilten en vervormen klein is.

Help! de wol geeft af bij het wassen (en het breien)!; het afgeven/aflaten van verf tijdens het wassen (en soms tijdens het breien op je handen) kan voorkomen bij handgeverfde breigarens. Na het verven worden de garens gewassen maar soms blijft er nog enige verf achter. Ook bij een tweede keer wassen kan er nog verf in het spoelwater zitten.

9.3 out of 10 based on 786 ratings.