Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

corinthian palm sjaalspeld omslagdoek

Corinthian Palm Shawl Pin

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 29,95

En dit is alweer zo'n mooie en tegelijk slimme sjaalspeld van Jul designs. Deze speld steek je door twee lagen breiwerk (bijvoorbeeld van een vest) en hij blijft dan uit zichzelf vastzitten. Geen gedoe dus met losse pinnen.


Deze sjaalspeld is iets zwaarder in gewicht en daarmee meer geschikt voor wat dikker breiwerk, dus niet geschikt voor dunne kantsjaals. Het model is geinspireerd op de palmmotieven van de oude Grieken.


Alle sjaalspelden van JUL-designs zijn handgemaakt in Indonesie, Fair Trade. Het materiaal is messing.

JUL-Designs
Onze klantbeoordelingen

Voor 14.00 uur besteld vandaag verzonden. Lees meer.

Gratis verzending boven €50,00.
Lees meer over verzenden

14 dagen niet goed geld terug garantie.

Bel of email ons voor meer informatie. info@wereldwol.nl of 058-30 10 000

Productbeschrijving

Details

Al weer zo'n slimme en mooi sjaalspeld van Jul-Designs sjaalspeld Jul-Designs SP 63. Messing

Extra informatie

Extra informatie

Merk JUL-Designs

Wasvoorschrift

Veel van onze breigarens zijn handgeverfd en gesponnen van mooie materialen. Deze materialen zijn kwetsbaar. Dat vraag om de juiste behandeling bij het wassen van je werkstuk.

Handwas Tenzij anders is aangegeven adviseren wij om alles met de hand the wassen. Gebreide kanstjaals zijn zeer kwetsbaar en kunnen gewoonweg niet in de machine..

Gebruik een mild wasmiddel. Een wasmiddel speciaal bedoeld voor gebreide wol is zeer aan te raden. Bijvoorbeeld Eucalan Het voordeel van deze wasmiddelen is dat je niet hoeft te spoelen waardoor de kans op vervilten en vervormen klein is.

Help! de wol geeft af bij het wassen (en het breien)!; het afgeven/aflaten van verf tijdens het wassen (en soms tijdens het breien op je handen) kan voorkomen bij handgeverfde breigarens. Na het verven worden de garens gewassen maar soms blijft er nog enige verf achter. Ook bij een tweede keer wassen kan er nog verf in het spoelwater zitten.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

9.4 out of 10 based on 702 ratings.