Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

CoopKnits Socks vol 2

CoopKnits Socks vol 2

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 19,95
Dit is het tweede boek van Rachel Coopey. Net als in haar vorige boek heeft ze weer vele mooie garens en motieven met elkaar gecombineerd tot hele mooie sokken. In dit boek vind je 12 sokken om zelf te breien. allemaal van de boord-naar-beneden sokken met interessante details. Leuke patronen voor beginners en wat meer uitdaging voor gevorderden. Achterin staat oa.uitleg over hoe je de "afterthought heel" breit.
Fyberspates
Onze klantbeoordelingen

Snelle verzending. Lees meer.

Gratis verzending boven €50,00.
Lees meer over verzenden

14 dagen niet goed geld terug garantie.

Bel of email ons voor meer informatie. info@wereldwol.nl of 058-30 10 000

Productbeschrijving

Details

CoopKnits Socks vol 2 "the never-ending quest for warm feet continues" 12 breipatroene voor sokken. Engelstalig, uitgebreide beschrijving met evt (tel)schema's. Boeken en patronen kunnen niet geruild worden.

Extra informatie

Extra informatie

Merk Fyberspates

Wasvoorschrift

Veel van onze breigarens zijn handgeverfd en gesponnen van mooie materialen. Deze materialen zijn kwetsbaar. Dat vraag om de juiste behandeling bij het wassen van je werkstuk.

Handwas Tenzij anders is aangegeven adviseren wij om alles met de hand the wassen. Gebreide kanstjaals zijn zeer kwetsbaar en kunnen gewoonweg niet in de machine..

Gebruik een mild wasmiddel. Een wasmiddel speciaal bedoeld voor gebreide wol is zeer aan te raden. Bijvoorbeeld Eucalan Het voordeel van deze wasmiddelen is dat je niet hoeft te spoelen waardoor de kans op vervilten en vervormen klein is.

Help! de wol geeft af bij het wassen (en het breien)!; het afgeven/aflaten van verf tijdens het wassen (en soms tijdens het breien op je handen) kan voorkomen bij handgeverfde breigarens. Na het verven worden de garens gewassen maar soms blijft er nog enige verf achter. Ook bij een tweede keer wassen kan er nog verf in het spoelwater zitten.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

9.3 out of 10 based on 786 ratings.