Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

CoopKnits Socks vol 1

CoopKnits Socks vol 1

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 19,95

Supper toffe sokken om zelf te breien door Rachel Coopey. Deze Engelstalige ontwerpster heeft een heel goed gevoel voor kleur, materiaal en patroon/motief. Dat resulteerde in 10 sokkenpatronen. Brei deze sokken bijvoorbeeld met Malabrigo Sock of Vivacious 4Ply van Fyberspates.


Nog niet zo bedreven in het sokkenbreien? Lees dan binnenkort ons blogartikel vol tips en tricks.


YESSS! Er is nu ook een tweede boek van Coopknits Socks verschenen. Je vind het hier. Boeken kunnen niet geruild worden. Engelstalig!

Fyberspates
Onze klantbeoordelingen

Snelle verzending. Lees meer.

Gratis verzending boven €50,00.
Lees meer over verzenden

14 dagen niet goed geld terug garantie.

Bel of email ons voor meer informatie. info@wereldwol.nl of 058-30 10 000

Productbeschrijving

Details

Brei je eigen sokken met deze super toffe sokkenpatronene van Rachel Coopey, 10 breipatronen voor sokken, Engelstalig, uitgebreide beschrijving en waar nodig met (tel)schema's. Bij aanschaf van dit patroon krijgt u een code waarmee u de digitale versies van de patronen zelf kunt downloaden (en toevoegen aan uw Ravelry bibliotheek) en bewaren op uw computer

Extra informatie

Extra informatie

Merk Fyberspates

Wasvoorschrift

Veel van onze breigarens zijn handgeverfd en gesponnen van mooie materialen. Deze materialen zijn kwetsbaar. Dat vraag om de juiste behandeling bij het wassen van je werkstuk.

Handwas Tenzij anders is aangegeven adviseren wij om alles met de hand the wassen. Gebreide kanstjaals zijn zeer kwetsbaar en kunnen gewoonweg niet in de machine..

Gebruik een mild wasmiddel. Een wasmiddel speciaal bedoeld voor gebreide wol is zeer aan te raden. Bijvoorbeeld Eucalan Het voordeel van deze wasmiddelen is dat je niet hoeft te spoelen waardoor de kans op vervilten en vervormen klein is.

Help! de wol geeft af bij het wassen (en het breien)!; het afgeven/aflaten van verf tijdens het wassen (en soms tijdens het breien op je handen) kan voorkomen bij handgeverfde breigarens. Na het verven worden de garens gewassen maar soms blijft er nog enige verf achter. Ook bij een tweede keer wassen kan er nog verf in het spoelwater zitten.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

9.3 out of 10 based on 786 ratings.