Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

Chiaogoo Twist red lace set complete 7500C

ChiaoGoo Twist Red Lace SET complete

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 175,00

Super scherp en perfect gladde overgangen kenmerken de Red lace breinaalden van ChiaoGoo. Het zijn onze favoriete breinaalden als we kantpatronen breien. Gelukkig is er nu ook een COMPLETE set verwisselbare breinaalden: Twist Red lace complete. Zo zit je dus nooit meer zonder je favoriete breinaalden en kun je eindeloos combineren met de naalden en kabels.


Deze set is zeer compleet. Je krijgt dertien paar breinaalden, drie kabels met een small koppelstuk voor de dunnere naaldpunten (t/m5 mm) en drie kabels met een large koppelstuk voor de dikkere naalden vanaf 5,5 mm. De ChiaoGoo red lace breinaalden zijn gemaakt van de beste kwaliteit RVS.


De breinaalden hebben scherpe punten die zeer geschikt zijn voor het breien van lace patronen. Het oppervlak is geborsteld staal waardoor het glad is maar niet te glibberig. Ook de overgangen van kabel naar naald zijn zeer glad, ze sluiten naadloos op elkaar aan en je merkt daar tijdens het breien niets van. De dikkere naalden hebben daarom ook een groter koppelstuk kregen. Je wisselt eenvoudig van kabels en naalden door de naalden los te schroeven. En deze koppelingen gaan niet los!


Alle onderdelen zijn ook los te koop, bijvoorbeeld de 3,0 mm breinaalden (deze zitten niet standaard in de sets). In het opbergmapje is er ruimte om deze op te bergen. Kortom: een zeer complete set van zeer goede kwaliteit voor degene die niet meer mis wil grijpen: alle maten zitten erin! Deze set staat garant voor jarenlang plezier.


Bekijk onze video over deze set: 

ChiaoGoo
Onze klantbeoordelingen

Snelle verzending. Lees meer.

Gratis verzending boven €50,00.
Lees meer over verzenden

14 dagen niet goed geld terug garantie.

Bel of email ons voor meer informatie. info@wereldwol.nl of 058-30 10 000

Productbeschrijving

Details

ChiaoGoo 13 paar naaldpunten van geborsteld RVS: 2.75-3.25-3.5-3.75-4.0-4.5-5.0-5.5-6.0-6.5-8.0-9.0-10.0 mm

3 kabels(small):35-55-75 cm 3 kabels (large):35-55-75 cm

Naalddikte meter, steekmarkeerders; Endstoppers: small en large; twee koppelstukjes (small en large) om de kabels met elkaar te verbinden; 2 sleuteltjes om de kabels aan te draaien.

Extra informatie

Extra informatie

Merk ChiaoGoo

Wasvoorschrift

Veel van onze breigarens zijn handgeverfd en gesponnen van mooie materialen. Deze materialen zijn kwetsbaar. Dat vraag om de juiste behandeling bij het wassen van je werkstuk.

Handwas Tenzij anders is aangegeven adviseren wij om alles met de hand the wassen. Gebreide kanstjaals zijn zeer kwetsbaar en kunnen gewoonweg niet in de machine..

Gebruik een mild wasmiddel. Een wasmiddel speciaal bedoeld voor gebreide wol is zeer aan te raden. Bijvoorbeeld Eucalan Het voordeel van deze wasmiddelen is dat je niet hoeft te spoelen waardoor de kans op vervilten en vervormen klein is.

Help! de wol geeft af bij het wassen (en het breien)!; het afgeven/aflaten van verf tijdens het wassen (en soms tijdens het breien op je handen) kan voorkomen bij handgeverfde breigarens. Na het verven worden de garens gewassen maar soms blijft er nog enige verf achter. Ook bij een tweede keer wassen kan er nog verf in het spoelwater zitten.

9.3 out of 10 based on 786 ratings.