Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

ChiaoGoo Twist Red  Lace interchangeables

ChiaoGoo Twist Red Lace interchangeables small

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 105,00

Super scherp en perfect gladde overgangen kenmerken de Red lace breinaalden van ChiaoGoo. Het zijn onze favoriete breinaalden als we kantpatronen breien. Gelukkig is er nu ook een set verwisselbare breinaalden: Twist Red lace interchangeables. Zo zit je dus nooit meer zonder je favoriete breinaalden en kun je eindeloos combineren met de naalden en kabels. Omdat je voor kantbreien niet vaak dikkere breinaalden dan 5 mm nodig hebt is dit de perfecte set voor de liefhebber van lace breipatronen.


De breinaalden zijn lekker scherp zodat een k3tog een makkie wordt. Het oppervlak van de breinaaalden is glad maar dankzij het geborstelde staal ook weer niet zo glad dat je steken van de naald glibberen. De naalden hebben schroefdraad en hiermee schroef je ze aan de kabels.  Je zet ze extra vast met het sleuteltje.


ChiaoGoo
Onze klantbeoordelingen

Snelle verzending. Lees meer.

Gratis verzending boven €50,00.
Lees meer over verzenden

14 dagen niet goed geld terug garantie.

Bel of email ons voor meer informatie. info@wereldwol.nl of 058-30 10 000

Productbeschrijving

Details

ChiaoGoo Twist Red lace interchangeable needles (small)

Materiaal:

Breinaalden: hoogwaardig roestvrijstaal, geborsteld, lengte 13 cm

Kabels: gemaakt van meerdraads staal met rode nylon coating

Opberghoes: katoen met kunstof rits 

afmetingen: 15 cm x 20 cm

In deze set vind je:

7 paar super scherpe naaldpunten(13 cm lang): 2.75-3.25-3.5-3.75-4.0-4.5-5.0 mm (en voor lace heb je niet veel meer nodig) De 3 mm naalden zijn hier apart te bestellen .

3 kabellengtes(small): 35-55-75 cm (extra kabels zijn los te bestellen)

12 steekmarkeerders

2 eindstoppers, 1 kabelconnector (small), 2 sleuteltjes

1 naalddiktemeter met cm/ inch verdeling

De opening die je gebruikt om de kabels vast te draaien met het sleuteltje kun je ook gebruiken om een life line mee aan te brengen.

Extra informatie

Extra informatie

Merk ChiaoGoo

Wasvoorschrift

Veel van onze breigarens zijn handgeverfd en gesponnen van mooie materialen. Deze materialen zijn kwetsbaar. Dat vraag om de juiste behandeling bij het wassen van je werkstuk.

Handwas Tenzij anders is aangegeven adviseren wij om alles met de hand the wassen. Gebreide kanstjaals zijn zeer kwetsbaar en kunnen gewoonweg niet in de machine..

Gebruik een mild wasmiddel. Een wasmiddel speciaal bedoeld voor gebreide wol is zeer aan te raden. Bijvoorbeeld Eucalan Het voordeel van deze wasmiddelen is dat je niet hoeft te spoelen waardoor de kans op vervilten en vervormen klein is.

Help! de wol geeft af bij het wassen (en het breien)!; het afgeven/aflaten van verf tijdens het wassen (en soms tijdens het breien op je handen) kan voorkomen bij handgeverfde breigarens. Na het verven worden de garens gewassen maar soms blijft er nog enige verf achter. Ook bij een tweede keer wassen kan er nog verf in het spoelwater zitten.

9.3 out of 10 based on 786 ratings.