Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

Chiaogoo Twist red interchangeables MINI

Chiaogoo Twist red interchangeables MINI

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 85,00

ChiaoGoo's TWIST MINI" set is de kleinste set verwisselbare breinaalden die momenteel op de markt is. Voor alle liefhebbers van dunne breinaalden, of je nu een sokken breister bent of juist veel lace breit, is dit een fantastische set. Alle breisters die gebreid hebben met de RED Lace breinaalden van Chiaogoo zijn allemaal onder de indruk van de kwaliteit en het comfort van deze breinaalden.


De Twist Red lace naalden zijn gemaakt van hoge kwaliteit RVS (ook voor mensen met nikkelallergie een uitkomst), de naalden zijn sterk en licht in gewicht. De rode kabels krullen en "knikken" niet: ze zijn gemaakt van Non-memory steel. In de koppelstukjes zit een gaatje voor een life line: handig zo hoef je nooit meer je hele werk uit te halen als je een foutje hebt gemaakt. Met het rode rubber gripje houd je de naald vast en schroeft de kabel voorzichtig ip de naald. Draai stevig aan en je hebt een super gladde overgang.


Bekijk ook onze video over deze mini set:


ChiaoGoo
Onze klantbeoordelingen

Snelle verzending. Lees meer.

Gratis verzending boven €50,00.
Lees meer over verzenden

14 dagen niet goed geld terug garantie.

Bel of email ons voor meer informatie. info@wereldwol.nl of 058-30 10 000

Productbeschrijving

Details

In deze set vind je:

  • 5 paar naaldpunten mini (13cm) in de maten: 1,5 - 1,75 - 2,0 - 2,25 - 2,5 mm verpakt in een klein tasje met nummering
  • 3 kabels mini:35 - 55 - 75 cm (om een totale lengte van 60- 80 -100 cm te maken)
  • mini tool kit met daarin: 6 mini steekmarkeerders, 2 mini eindstoppers, 2 mini kabelconnectors, 2 sleuteltjes en 1 rode rubber grip
  • naalddikte meter
  • 1 opberg case met twee vakken voor alle onderdelen.(afmeting: 17 x 13 cm) BONUS: dit tasje past ook in de andere cases van de "gewone" TWIST sets.

Je kunt deze set naar hartelust uitbreiden want alle MINI naalden, kabels en onderdelen zijn ook los te koop bij WERELDWOL.

Let op: De MINI breinaalden,- kabels en -accessoires passen NIET op de andere verwisselbare breinaalden en onderdelen(Small en Large) van Chiaogoo.

Je kunt de Small naalden wel op de MINI kabels koppelen. Je hebt dan een Adapter nodig (los verkrijgbaar)

Let er bij het aandraaien van de kabels aan de naalden op dat je deze stevig aandraait maar doe dit wel voorzichtig. Alle MINI onderdelen zijn natuurlijk iets kleiner en fijner dan bij de grote sets en daarom iets kwetbaarder.

Extra informatie

Extra informatie

Merk ChiaoGoo

Wasvoorschrift

Veel van onze breigarens zijn handgeverfd en gesponnen van mooie materialen. Deze materialen zijn kwetsbaar. Dat vraag om de juiste behandeling bij het wassen van je werkstuk.

Handwas Tenzij anders is aangegeven adviseren wij om alles met de hand the wassen. Gebreide kanstjaals zijn zeer kwetsbaar en kunnen gewoonweg niet in de machine..

Gebruik een mild wasmiddel. Een wasmiddel speciaal bedoeld voor gebreide wol is zeer aan te raden. Bijvoorbeeld Eucalan Het voordeel van deze wasmiddelen is dat je niet hoeft te spoelen waardoor de kans op vervilten en vervormen klein is.

Help! de wol geeft af bij het wassen (en het breien)!; het afgeven/aflaten van verf tijdens het wassen (en soms tijdens het breien op je handen) kan voorkomen bij handgeverfde breigarens. Na het verven worden de garens gewassen maar soms blijft er nog enige verf achter. Ook bij een tweede keer wassen kan er nog verf in het spoelwater zitten.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

9.3 out of 10 based on 786 ratings.