Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

Chiaogoo Twist naaldpunten MINI (kort)

Chiaogoo Twist naaldpunten MINI (kort)

* Verplichte velden

€ 9,95

Chiaogoo Twist naaldpunten MINI zijn kort (10 cm). Deze naalden zijn speciaal gemaakt om met zeer dunne naalden (1,5 mm -2,5 mm) kleine rondjes te kunnen breien. Misschien brei je zelf weleens met Magic Loop en heb je gemerkt dat de lange naalden niet altijd handig zijn. Ook dat zijn deze korte naalden een uitkomst voor jou!

Chaigoo Twist naalden zijn gemaakt van massief RVS, zijn hypoallergeen en zeer sterk. Ok hebben deze naalden een heerlijk scherpe punt waardoor het breien erg gemakkelijk gaat.

Als je de korte naaldpunten met de kortste kabel van 20 cm combineert krijg je een totale lengte van 40 cm. Dit is tegelijk de korte rondbreinaald die je op deze manier maken kunt. Een mooie aanvulling op de 23 cm vaste rondbreinaalden van Chiaogoo.   • kleine rondjes (vanaf 40 cm)

  • magic loop breien

  • ligt gemakkelijk in de hand


Let OP: MINI naaldpunten passen alleen op MINI kabels en niet op de andere [S] of [L] kabels van Chiaogoo. Dit geldt ook voor de andere accessoires..

ChiaoGoo
Onze klantbeoordelingen

Snelle verzending. Lees meer.

Gratis verzending boven €50,00.
Lees meer over verzenden

14 dagen niet goed geld terug garantie.

Bel of email ons voor meer informatie. info@wereldwol.nl of 058-30 10 000

Productbeschrijving

Details

Chiaogoo Twist MINI naaldpunten 10 cm(4") lengte. In de maten 1,5 mm-1,75- 2,0- 2,25- 2,5 mm. Gemaakt van massief RVS en vast te draaien mbv twee sleuteltjes. Bijgeleverd is 1 sleuteltje. Bij de kabel is ook 1 sleuteltje inclusief.

Extra informatie

Extra informatie

Merk ChiaoGoo

Wasvoorschrift

Veel van onze breigarens zijn handgeverfd en gesponnen van mooie materialen. Deze materialen zijn kwetsbaar. Dat vraag om de juiste behandeling bij het wassen van je werkstuk.

Handwas Tenzij anders is aangegeven adviseren wij om alles met de hand the wassen. Gebreide kanstjaals zijn zeer kwetsbaar en kunnen gewoonweg niet in de machine..

Gebruik een mild wasmiddel. Een wasmiddel speciaal bedoeld voor gebreide wol is zeer aan te raden. Bijvoorbeeld Eucalan Het voordeel van deze wasmiddelen is dat je niet hoeft te spoelen waardoor de kans op vervilten en vervormen klein is.

Help! de wol geeft af bij het wassen (en het breien)!; het afgeven/aflaten van verf tijdens het wassen (en soms tijdens het breien op je handen) kan voorkomen bij handgeverfde breigarens. Na het verven worden de garens gewassen maar soms blijft er nog enige verf achter. Ook bij een tweede keer wassen kan er nog verf in het spoelwater zitten.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

9.3 out of 10 based on 786 ratings.