Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

Chiaogoo telraam voor proeflapje

Chiaogoo "Swatch/NeedleGauge

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 12,00

Handig breihulpje van Chicago. Met deze kunstof mal kun je heel gemakkelijk jouw proeflapje opmeten en jouw stekenverhouding bepalen. Op de mal staan zowel centimeters als inches. Dit is gemakkelijk als je vanaf Amerikaanse patronen breit.


Langs de zijkant zijn er gaatjes om de dikte van je breinaald vast te stellen. En ben jij ook altijd in de war met Amerikaanse maten en Europese maten voor breinaalden? Op deze mal staat een schema gedrukt (aan beide zijden)zodat je snel kunt aflezen welke maat Us =EU. Aan de ene kant is een schema voor breinaalden geprint en aan de andere kant een voor haaknaalden.


Deze meter is ongeveer 14 cm lang en breed en gemaakt van flexibel kunstof zodat deze niet breken kan in je breitas.

ChiaoGoo
Onze klantbeoordelingen

Snelle verzending. Lees meer.

Gratis verzending boven €50,00.
Lees meer over verzenden

14 dagen niet goed geld terug garantie.

Bel of email ons voor meer informatie. info@wereldwol.nl of 058-30 10 000

Productbeschrijving

Details

Kunststof meter voor naalddikte en proeflapjes. 14 cm x 14 cm. Aan beide zijden bedrukt met inches en cm. Chiaogoo Swatch/Neede Gauge 1091-SQ

Extra informatie

Extra informatie

Merk ChiaoGoo

Wasvoorschrift

Veel van onze breigarens zijn handgeverfd en gesponnen van mooie materialen. Deze materialen zijn kwetsbaar. Dat vraag om de juiste behandeling bij het wassen van je werkstuk.

Handwas Tenzij anders is aangegeven adviseren wij om alles met de hand the wassen. Gebreide kanstjaals zijn zeer kwetsbaar en kunnen gewoonweg niet in de machine..

Gebruik een mild wasmiddel. Een wasmiddel speciaal bedoeld voor gebreide wol is zeer aan te raden. Bijvoorbeeld Eucalan Het voordeel van deze wasmiddelen is dat je niet hoeft te spoelen waardoor de kans op vervilten en vervormen klein is.

Help! de wol geeft af bij het wassen (en het breien)!; het afgeven/aflaten van verf tijdens het wassen (en soms tijdens het breien op je handen) kan voorkomen bij handgeverfde breigarens. Na het verven worden de garens gewassen maar soms blijft er nog enige verf achter. Ook bij een tweede keer wassen kan er nog verf in het spoelwater zitten.

9.3 out of 10 based on 786 ratings.