Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

chiaogoo breinaalden set

Nieuw

Chiaogoo Spin interchangeables Complete

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 150,00

Prachtige verwisselbare breinaalden set van Chiaogoo. Deze breinaalden set is helemaal compleet: Alle naaldpunten vanaf 2,75 mm tot en met 10 mm en alle bijpassende kabels vind je in deze set. Bamboe is een heerlijk materiaal om mee te breien. Het is iets stroever dan het RVS van de Twist breinaalden en daarom zeer geschikt om te breien met gladde wol/zijde. De Spin kabels hebben een "swivel" mechanisme: de kabel draait ten opzichte van de naald zodat deze niet kan opkrullen.


De Chiaogoo bamboe breinaalden worden gemaakt van Moso bamboe, de grootste en sterkste bamboe ter wereld. Het vakmanschap waarmee deze bamboe breinaalden gemaakt worden is het resultaat van meer dan 100 jaar ervaring. Overgedragen van generatie op generatie handwerkslieden. Omdat bamboe zeer snel groeit mogen we met trots zeggen dat deze breinaalden eco-vriendelijk zijn.


Belangrijk om te weten is dat ALLE onderdelen van deze set ook los verkrijgbaar zijn zodat je naar hartelust kunt uitbreiden. Alle Spin kabels en naalden zijn uitwisselbaar met de Twist (rvs) kabels en naalden. Handig!

ChiaoGoo
Onze klantbeoordelingen

Snelle verzending. Lees meer.

Gratis verzending boven €50,00.
Lees meer over verzenden

14 dagen niet goed geld terug garantie.

Bel of email ons voor meer informatie. info@wereldwol.nl of 058-30 10 000

Productbeschrijving

Details

In deze SPIN set vind je: 13 paar bamboe naaldpunten (13 cm) Small:2.75-3.25-3.5-4.0-4.5-5.0/Large: 5.5-6.0-6.5-8.0-9.0-10.0mm drie SPIN kabels small en 3 kabels Large om 60-80 en 100 cm lengte te maken kabel connector, eindstoppers een naalddikte meter en markeerringen. opbergtasje Deze SPIN kabels hebben een 'swivel' mechanisme. Hierdoor kan de naald ten opzichte van de kabel draaien. Alle SPIN onderdelen zijn los verkrijgbaar bij ons. Het mooie is dat ook alle Twist naaldpunten en kabels op de Spin onderdelen passen. Zo kun je je set helemaal "eigen" maken.

Extra informatie

Extra informatie

Merk ChiaoGoo

Wasvoorschrift

Veel van onze breigarens zijn handgeverfd en gesponnen van mooie materialen. Deze materialen zijn kwetsbaar. Dat vraag om de juiste behandeling bij het wassen van je werkstuk.

Handwas Tenzij anders is aangegeven adviseren wij om alles met de hand the wassen. Gebreide kanstjaals zijn zeer kwetsbaar en kunnen gewoonweg niet in de machine..

Gebruik een mild wasmiddel. Een wasmiddel speciaal bedoeld voor gebreide wol is zeer aan te raden. Bijvoorbeeld Eucalan Het voordeel van deze wasmiddelen is dat je niet hoeft te spoelen waardoor de kans op vervilten en vervormen klein is.

Help! de wol geeft af bij het wassen (en het breien)!; het afgeven/aflaten van verf tijdens het wassen (en soms tijdens het breien op je handen) kan voorkomen bij handgeverfde breigarens. Na het verven worden de garens gewassen maar soms blijft er nog enige verf achter. Ook bij een tweede keer wassen kan er nog verf in het spoelwater zitten.

9.3 out of 10 based on 786 ratings.