Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

korte rondbreinaald

Chiaogoo Red korte rondbreinaald 23 cm

Korte rondbreinaald van Chiaogoo. Deze korte rondbreinaald is 23 cm lang en perfect voor het breien van sokken of boordjes. Er is genoeg ruimte voor 60 steken of meer op deze rondbreinaald.


Sokken breien ging nog nooit zo gemakkelijk en snel. De Chiaogoo naalden zijn allemaal gemaakt van hoogwaardig RVS, zijn hypoallergeen en onbuigbaar. De punten zijn scherp en de steken glijden soepel over de naalden. De rode kabel is gemaakt van 'non memory' steel waardoor knikken verleden tijd is.


Bekijk onze video


ChiaoGoo
Onze klantbeoordelingen

Snelle verzending. Lees meer.

Gratis verzending boven €50,00.
Lees meer over verzenden

14 dagen niet goed geld terug garantie.

Bel of email ons voor meer informatie. info@wereldwol.nl of 058-30 10 000

Productbeschrijving

Details

Chiaogoo Red Premium korte rondbreinaald van 23 cm. RVS en

Extra informatie

Extra informatie

Merk ChiaoGoo

Wasvoorschrift

Veel van onze breigarens zijn handgeverfd en gesponnen van mooie materialen. Deze materialen zijn kwetsbaar. Dat vraag om de juiste behandeling bij het wassen van je werkstuk.

Handwas Tenzij anders is aangegeven adviseren wij om alles met de hand the wassen. Gebreide kanstjaals zijn zeer kwetsbaar en kunnen gewoonweg niet in de machine..

Gebruik een mild wasmiddel. Een wasmiddel speciaal bedoeld voor gebreide wol is zeer aan te raden. Bijvoorbeeld Eucalan Het voordeel van deze wasmiddelen is dat je niet hoeft te spoelen waardoor de kans op vervilten en vervormen klein is.

Help! de wol geeft af bij het wassen (en het breien)!; het afgeven/aflaten van verf tijdens het wassen (en soms tijdens het breien op je handen) kan voorkomen bij handgeverfde breigarens. Na het verven worden de garens gewassen maar soms blijft er nog enige verf achter. Ook bij een tweede keer wassen kan er nog verf in het spoelwater zitten.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

9.3 out of 10 based on 786 ratings.