Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

breipakket Betty Mouat

Breipakket Betty Mouat Cowl

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 70,00

Prijs zoals weergegeven: € 70,00

1 x Happit   +€ 0,00

* Verplichte velden

Compleet pakket: 1 streng socks yeah gratis!


Vind jij de kleuren van de originele patronen vaak ook het mooist? En vind je het ook lastig om precies de goede kleuren bij elkaar te vinden? Daar hebben wij wat op gevonden! Wij hebben een compleet pakket samengesteld met alles wat je nodig hebt om precies deze sjaal te breien!


In dit pakket zitten de 9 kleuren Socks Yeah!. Je hebt dan voldoende garen om in totaal drie van deze cols te breien, 1 in elke maat (S,M L). Of je breit een paar gekleurde sokken.


Het boekje Happit van Kate Davies zit er ook bij met daarin NOG 4 andere breipatronen. Breinaalden zijn niet standaard inbegrepen maar je kunt deze bijbestellen.


Het boekje en het patroon zijn Engelstalig maar de sjaal is niet moeilijk te breien.  Je breit deze sjaal in het rond op een rondbreinaald 40/ 3mm (maat small) of 60 cm/3 mm (maten M en L).


Heb je het patroon al en wil je alleen het garen bestellen? Kijk dan bij het GARENPAKKET

Onze klantbeoordelingen

Voor 14.00 uur besteld vandaag verzonden. Lees meer.

Gratis verzending boven €50,00.
Lees meer over verzenden

14 dagen niet goed geld terug garantie.

Bel of email ons voor meer informatie. info@wereldwol.nl of 058-30 10 000

Productbeschrijving

Details

9 x 50 gram socks yeah!

A Benitoiti B Lolite C Topaz D Ruby E Peridot F Danburite G Beryl H Sugilite I Kunzite

1 x Happit ENGELSTALIG

Extra informatie

Extra informatie

Merk Nee

Wasvoorschrift

Veel van onze breigarens zijn handgeverfd en gesponnen van mooie materialen. Deze materialen zijn kwetsbaar. Dat vraag om de juiste behandeling bij het wassen van je werkstuk.

Handwas Tenzij anders is aangegeven adviseren wij om alles met de hand the wassen. Gebreide kanstjaals zijn zeer kwetsbaar en kunnen gewoonweg niet in de machine..

Gebruik een mild wasmiddel. Een wasmiddel speciaal bedoeld voor gebreide wol is zeer aan te raden. Bijvoorbeeld Eucalan Het voordeel van deze wasmiddelen is dat je niet hoeft te spoelen waardoor de kans op vervilten en vervormen klein is.

Help! de wol geeft af bij het wassen (en het breien)!; het afgeven/aflaten van verf tijdens het wassen (en soms tijdens het breien op je handen) kan voorkomen bij handgeverfde breigarens. Na het verven worden de garens gewassen maar soms blijft er nog enige verf achter. Ook bij een tweede keer wassen kan er nog verf in het spoelwater zitten.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

9.4 out of 10 based on 731 ratings.