Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

breipakket brigitta Lousia Harding

Breipakket Amitola - Brigitta sjaal

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 19,00

Dat is gemakkelijk! In dit breipakket vind je alles wat je nodig hebt om deze mooie sjaal zelf te breien: twee bolletjes Amitola en het patroon (engelstalig met vertaallijst). De breinaald (4,5mm) is niet inclusief.


Louisa Harding heeft met Amitola weer een super mooi garen op de markt gebracht. Gemaakt van 80% wol en 20% zijde is dit garen een feest om mee te werken. Omdat het van kleur verloopt kun je er fantastische werkstukken mee maken, zoals deze sjaal. Je breit afwisselend twee toeren met de ene kleur en twee met de ander kleur. Afgewisseld met een toer "gaatjes" geeft dat een heel mooi resultaat.


Dit is een eenvoudig patroon om te breien en daarom erg geschikt voor beginners. 

Louisa Harding
Onze klantbeoordelingen

Voor 14.00 uur besteld vandaag verzonden. Lees meer.

Gratis verzending boven €50,00.
Lees meer over verzenden

14 dagen niet goed geld terug garantie.

Bel of email ons voor meer informatie. info@wereldwol.nl of 058-30 10 000

Productbeschrijving

Details

Breipakket Brigitta:

1x Amitola (50gram/250 mtr/80%wol-20% zijde) kleur 132 Wendy. 1x Amitola kleur 134 Tinkerbell. 1x patroon Brigitta(Engels)

Breinaalden : 4,5 mm

Steekverhouding: 20 st en 30 nld= 10 cm

Gebreide afmetingen: 132cm breed en 64 cm diep.

Extra informatie

Extra informatie

Merk Louisa Harding

Wasvoorschrift

Veel van onze breigarens zijn handgeverfd en gesponnen van mooie materialen. Deze materialen zijn kwetsbaar. Dat vraag om de juiste behandeling bij het wassen van je werkstuk.

Handwas Tenzij anders is aangegeven adviseren wij om alles met de hand the wassen. Gebreide kanstjaals zijn zeer kwetsbaar en kunnen gewoonweg niet in de machine..

Gebruik een mild wasmiddel. Een wasmiddel speciaal bedoeld voor gebreide wol is zeer aan te raden. Bijvoorbeeld Eucalan Het voordeel van deze wasmiddelen is dat je niet hoeft te spoelen waardoor de kans op vervilten en vervormen klein is.

Help! de wol geeft af bij het wassen (en het breien)!; het afgeven/aflaten van verf tijdens het wassen (en soms tijdens het breien op je handen) kan voorkomen bij handgeverfde breigarens. Na het verven worden de garens gewassen maar soms blijft er nog enige verf achter. Ook bij een tweede keer wassen kan er nog verf in het spoelwater zitten.

9.4 out of 10 based on 718 ratings.