Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

breipakket louisa harding- annwn

Breipakket Amitola- Annwn sjaal

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 11,00

Klein maar fijn: leuk breipakket van Louisa Harding. Je breit dit leuke sjaaltje(18 cm breed x 89cm lang) al uit 1 bol Amitola.


Amitola is het leuke zelfverlopende garen van Louisa Harding en bestaat uit wol met zijde(20%). In dit breipakket vind je 1 bol Amitola in de kleur 123 Morgan en het patroon (engelstalig).

Louisa Harding
Onze klantbeoordelingen

Voor 14.00 uur besteld vandaag verzonden. Lees meer.

Gratis verzending boven €50,00.
Lees meer over verzenden

14 dagen niet goed geld terug garantie.

Bel of email ons voor meer informatie. info@wereldwol.nl of 058-30 10 000

Productbeschrijving

Details

Breipakket Amitola_ Annwn sjaal

1x Amitola (50 gram/250 mtr/80% wol-20%zijde) kluer 123 Morgan

Breinaalden 4,0 mm- kabelnaald-steekmarkeerders

Afmeting: 18 cm breed en 89 cm lang.

Extra informatie

Extra informatie

Merk Louisa Harding

Wasvoorschrift

Veel van onze breigarens zijn handgeverfd en gesponnen van mooie materialen. Deze materialen zijn kwetsbaar. Dat vraag om de juiste behandeling bij het wassen van je werkstuk.

Handwas Tenzij anders is aangegeven adviseren wij om alles met de hand the wassen. Gebreide kanstjaals zijn zeer kwetsbaar en kunnen gewoonweg niet in de machine..

Gebruik een mild wasmiddel. Een wasmiddel speciaal bedoeld voor gebreide wol is zeer aan te raden. Bijvoorbeeld Eucalan Het voordeel van deze wasmiddelen is dat je niet hoeft te spoelen waardoor de kans op vervilten en vervormen klein is.

Help! de wol geeft af bij het wassen (en het breien)!; het afgeven/aflaten van verf tijdens het wassen (en soms tijdens het breien op je handen) kan voorkomen bij handgeverfde breigarens. Na het verven worden de garens gewassen maar soms blijft er nog enige verf achter. Ook bij een tweede keer wassen kan er nog verf in het spoelwater zitten.

9.4 out of 10 based on 718 ratings.