Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

losse naaldpunten voor click set

Naaldpunten voor Addi Clickset

* Verplichte velden

€ 6,25
Losse naaldpunten behorende bij Addi Click set. vanaf 3,5 mm. Met deze losse naaldpunten kun je je Addi clickset uitbreiden. 2 naaldpunten per verpakking. Ook verkrijgbaar in 3,75 mm! Deze maat zit NIET standaard in de Addi Clickset.
Naaldpunten 3 mm bestaan helaas NIET voor de Clickset.
Kijk ook eens bij de losse kabelsets voor de Addi Click om je set nog verder uit te breiden.
Addi Click
Onze klantbeoordelingen

Snelle verzending. Lees meer.

Gratis verzending boven €50,00.
Lees meer over verzenden

14 dagen niet goed geld terug garantie.

Bel of email ons voor meer informatie. info@wereldwol.nl of 058-30 10 000

Productbeschrijving

Details

naaldpunten tbv addi clickset

Extra informatie

Extra informatie

Merk Addi Click

Wasvoorschrift

Veel van onze breigarens zijn handgeverfd en gesponnen van mooie materialen. Deze materialen zijn kwetsbaar. Dat vraag om de juiste behandeling bij het wassen van je werkstuk.

Handwas Tenzij anders is aangegeven adviseren wij om alles met de hand the wassen. Gebreide kanstjaals zijn zeer kwetsbaar en kunnen gewoonweg niet in de machine..

Gebruik een mild wasmiddel. Een wasmiddel speciaal bedoeld voor gebreide wol is zeer aan te raden. Bijvoorbeeld Eucalan Het voordeel van deze wasmiddelen is dat je niet hoeft te spoelen waardoor de kans op vervilten en vervormen klein is.

Help! de wol geeft af bij het wassen (en het breien)!; het afgeven/aflaten van verf tijdens het wassen (en soms tijdens het breien op je handen) kan voorkomen bij handgeverfde breigarens. Na het verven worden de garens gewassen maar soms blijft er nog enige verf achter. Ook bij een tweede keer wassen kan er nog verf in het spoelwater zitten.

9.3 out of 10 based on 786 ratings.