Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

Hiya Hiya sharp DPN set

HiyaHiya Sharp DPN sock set

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Normale prijs: € 58,00

Special Price € 52,00

Mooie kado set met 4 setjes SHARP sokkennaalden van RVS met lengte 15 cm. Sharp naalden hebben een scherpere punten dan de "normale" naalden van HiyaHiya. Perfect voor het breien van sokken, maar ook voor breien van kleine knuffels heel geschikt. Maten: 2.25 - 2.5- 2.75 en 3.5 mm.


Mooi mapje met ruimte voor nog ongeveer 20 extra setjes sokkennaalden of haaknaalden bijvoorbeeld. Ook losse naaldpunten van de verwisselbare set kun je hierin opbergen!


Kleur: rozen blauw of rozen paars. Je kunt een voorkeur voor de kleur aangeven, levering is op basis van beschikbaarheid.

HiyaHiya
Onze klantbeoordelingen

Snelle verzending. Lees meer.

Gratis verzending boven €50,00.
Lees meer over verzenden

14 dagen niet goed geld terug garantie.

Bel of email ons voor meer informatie. info@wereldwol.nl of 058-30 10 000

Productbeschrijving

Details

mapje met 4 sets sokkennaalden

Extra informatie

Extra informatie

Merk HiyaHiya

Wasvoorschrift

Veel van onze breigarens zijn handgeverfd en gesponnen van mooie materialen. Deze materialen zijn kwetsbaar. Dat vraag om de juiste behandeling bij het wassen van je werkstuk.

Handwas Tenzij anders is aangegeven adviseren wij om alles met de hand the wassen. Gebreide kanstjaals zijn zeer kwetsbaar en kunnen gewoonweg niet in de machine..

Gebruik een mild wasmiddel. Een wasmiddel speciaal bedoeld voor gebreide wol is zeer aan te raden. Bijvoorbeeld Eucalan Het voordeel van deze wasmiddelen is dat je niet hoeft te spoelen waardoor de kans op vervilten en vervormen klein is.

Help! de wol geeft af bij het wassen (en het breien)!; het afgeven/aflaten van verf tijdens het wassen (en soms tijdens het breien op je handen) kan voorkomen bij handgeverfde breigarens. Na het verven worden de garens gewassen maar soms blijft er nog enige verf achter. Ook bij een tweede keer wassen kan er nog verf in het spoelwater zitten.

9.3 out of 10 based on 786 ratings.