Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

Hiyahiya premium ic set sharp small

HiyaHiya premium verwisselbare breinaalden set small SHARP

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Normale prijs: € 98,00

Special Price € 88,00

Heb jij ook al van HiyaHIya gehoord? Heel veel mensen zijn razend enthousiast over de breinaalden. Dit is een zeer complete breinaalden set van HiyaHiya. Als je vaak breit met breinaalden tot 5,0 mm is dit een heel geschikte set voor jou! In deze set krijg je 8 paar naaldpunten van 11 cm, waaronder ook de 3,0 mm en 4 (swivel)kabels. Hiermee kun je vrijwel alle combinaties maken voor optimaal breiplezier.


Deze SHARP punten zijn: scherp. En daarmee zijn deze naalden erg gewild bij lace brei(st)ers. De overgangen zijn erg glad en daardoor merk je niet dat het verwisselbare breinaalden zijn. De naaldpunten worden met een schroefdraad op de kabels gedraaid en zitten dan ook echt vast.


Echt een hele mooie set voor iedereen die alle maten breinaalden voorhanden wil hebben en met scherpe punten wil breien. Momenteel alleen in 1 print verkrijgbaar: pauw groen


Ook interessant is de Premium Plus Sharp set. Deze set bevat ALLE 7 kabellengtes en alle 8 naaldpunten.

HiyaHiya
Onze klantbeoordelingen

Snelle verzending. Lees meer.

Gratis verzending boven €50,00.
Lees meer over verzenden

14 dagen niet goed geld terug garantie.

Bel of email ons voor meer informatie. info@wereldwol.nl of 058-30 10 000

Productbeschrijving

Details

Voor alle breisters die van glad en scherp houden is er deze mooie set verwisselbare breinaalden van HiyaHiya. HiyaHIya small ic set Premium (incl 3,0 mm naalden)

In deze breinaalden set vind je 8 paar naaldpunten van 11 cm lengte (=standaard lengte): 2.75-3.0-3.25-3.5-3.75-4.0-4.5-5.0 mm. De naalden zijn gemaakt van rvs en hol van binnen. Daardoor liggen ze licht in de hand en zijn ze bovendien vrijwel onbuigbaar. De naalden zijn glad maar door het iets geborstelde oppervak niet "glibberig". De 4 kabels die erbij horen hebben een blauwe kunstof draad en zijn voorzien van het "swivel" mechanisme. Dat houdt in dat de kabel draait ten opzichte van de naald waardoor het "opkrullen" van de kabel verleden tijd is. Je kunt de set uitbreiden zoveel als je wilt met de losse naaldpunten en losse kabels van HiyaHiya.

Let op: HiyaHiya past alleen op HiyaHIya en niet op kabels of punten van andere merken zoals Chiaogoo!

Let op: de SMALL naaldpunten (=t/m 5,0 mm) passen alleen op SMALL kabels. Heb je al dikkere kabels of naaldpunten dan kun je de aparte koppelstukjes gebruiken (deze zitten niet in de set en zijn los verkrijgbaar).

naaldpunten(s) 2.75-3.0-3.25-3.50-3.75-4.0-4.5-5.0 mm kabels(s) 40-60-80-100 cm

1 set rubber grips

1 opberg tasje print

Extra informatie

Extra informatie

Merk HiyaHiya

Wasvoorschrift

Veel van onze breigarens zijn handgeverfd en gesponnen van mooie materialen. Deze materialen zijn kwetsbaar. Dat vraag om de juiste behandeling bij het wassen van je werkstuk.

Handwas Tenzij anders is aangegeven adviseren wij om alles met de hand the wassen. Gebreide kanstjaals zijn zeer kwetsbaar en kunnen gewoonweg niet in de machine..

Gebruik een mild wasmiddel. Een wasmiddel speciaal bedoeld voor gebreide wol is zeer aan te raden. Bijvoorbeeld Eucalan Het voordeel van deze wasmiddelen is dat je niet hoeft te spoelen waardoor de kans op vervilten en vervormen klein is.

Help! de wol geeft af bij het wassen (en het breien)!; het afgeven/aflaten van verf tijdens het wassen (en soms tijdens het breien op je handen) kan voorkomen bij handgeverfde breigarens. Na het verven worden de garens gewassen maar soms blijft er nog enige verf achter. Ook bij een tweede keer wassen kan er nog verf in het spoelwater zitten.

9.3 out of 10 based on 786 ratings.