Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

HiyahIya cable connectors large

HiyaHiya cable connector Large

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 4,30

HiyaHiya cable connector large. Deze koppelstukjes zijn bedoeld om twee large kabellengtes aan elkaar te koppelen. Soms heb je een langere kabel nodig. Met deze connector regel je dat gemakkelijk.


Twee connectors per verpakking incl twee rubber gripjes voor meer grip op de kabel/connector. 


Let op: past alleen op de LARGE kabels (geschikt voor naalden vanaf 5.5 mm t/m 10,0 mm). Er zijn ook koppelstukjes voor de small kabels( vanaf nld 2.75 mm)

HiyaHiya
Onze klantbeoordelingen

Snelle verzending. Lees meer.

Gratis verzending boven €50,00.
Lees meer over verzenden

14 dagen niet goed geld terug garantie.

Bel of email ons voor meer informatie. info@wereldwol.nl of 058-30 10 000

Productbeschrijving

Details

Hay hiya cable connector Large, twee connectors per verpakking, incl twee rubber rips.Passen alleen op Large kabels (vanaf 5,5 mm).

Extra informatie

Extra informatie

Merk HiyaHiya

Wasvoorschrift

Veel van onze breigarens zijn handgeverfd en gesponnen van mooie materialen. Deze materialen zijn kwetsbaar. Dat vraag om de juiste behandeling bij het wassen van je werkstuk.

Handwas Tenzij anders is aangegeven adviseren wij om alles met de hand the wassen. Gebreide kanstjaals zijn zeer kwetsbaar en kunnen gewoonweg niet in de machine..

Gebruik een mild wasmiddel. Een wasmiddel speciaal bedoeld voor gebreide wol is zeer aan te raden. Bijvoorbeeld Eucalan Het voordeel van deze wasmiddelen is dat je niet hoeft te spoelen waardoor de kans op vervilten en vervormen klein is.

Help! de wol geeft af bij het wassen (en het breien)!; het afgeven/aflaten van verf tijdens het wassen (en soms tijdens het breien op je handen) kan voorkomen bij handgeverfde breigarens. Na het verven worden de garens gewassen maar soms blijft er nog enige verf achter. Ook bij een tweede keer wassen kan er nog verf in het spoelwater zitten.

9.3 out of 10 based on 786 ratings.