Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

ChiaoGoo Twist Red lace kabels (large)

ChiaoGoo Twist Red lace kabels (large)

Breid je ChiaoGoo Twist set verder uit met deze losse kabels. Deze kabels passen alleen op de Twist red lace naaldpunten Large (vanaf 5,5 mm). Deze kabels hebben een schroefdraad en koppel je gemakkelijk vast op de naaldpunten.


De weergegeven lengte is de daadwerkelijk lengte van de rode kabel exclusief het metalen koppelstuk.


De ChiaoGoo kabels staan bekend om hun stevigheid. Het is vrijwel onmogelijk om een "kink" in de kabel te krijgen. Door de rode coating glijden de steken heel soepel over de kabel.

ChiaoGoo
Onze klantbeoordelingen

Snelle verzending. Lees meer.

Gratis verzending boven €50,00.
Lees meer over verzenden

14 dagen niet goed geld terug garantie.

Bel of email ons voor meer informatie. info@wereldwol.nl of 058-30 10 000

Productbeschrijving

Details

Chiao Goo twist lace losse kabels LARGE Lengte: 20-35-55-75-93-125 cm Meerdraads staal met een rode nylon coating. LET OP: deze kabels passen alleen op de dikkere naaldpunten vanaf 5,5 mm!

Extra informatie

Extra informatie

Merk ChiaoGoo

Wasvoorschrift

Veel van onze breigarens zijn handgeverfd en gesponnen van mooie materialen. Deze materialen zijn kwetsbaar. Dat vraag om de juiste behandeling bij het wassen van je werkstuk.

Handwas Tenzij anders is aangegeven adviseren wij om alles met de hand the wassen. Gebreide kanstjaals zijn zeer kwetsbaar en kunnen gewoonweg niet in de machine..

Gebruik een mild wasmiddel. Een wasmiddel speciaal bedoeld voor gebreide wol is zeer aan te raden. Bijvoorbeeld Eucalan Het voordeel van deze wasmiddelen is dat je niet hoeft te spoelen waardoor de kans op vervilten en vervormen klein is.

Help! de wol geeft af bij het wassen (en het breien)!; het afgeven/aflaten van verf tijdens het wassen (en soms tijdens het breien op je handen) kan voorkomen bij handgeverfde breigarens. Na het verven worden de garens gewassen maar soms blijft er nog enige verf achter. Ook bij een tweede keer wassen kan er nog verf in het spoelwater zitten.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

9.3 out of 10 based on 786 ratings.